Închide meniul

Şi învinsă, şi fără jucători! Dinamo, băgată în corzi de Craiova. Juan Camara va semna cu oltenii. Chiar şi golgheterul "câinilor" a anunţat că vrea să plece

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2021, 21:12

Şi învinsă, şi fără jucători! Dinamo, băgată în corzi de Craiova. Juan Camara va semna cu oltenii. Chiar şi golgheterul "câinilor" a anunţat că vrea să plece

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Ivan a înscris singurul gol al meciului Universitatea Craiova - Dinamo 1-0

Din informaţiile AS.ro, oltenii şi-au dorit mai mult decât cele trei puncte şi îşi vor lăsa rivala şi fără un jucător. Juan Camara este deja cazat într-un hotel din Craiova şi va semna luni cu alb-albaştrii. Mijlocaşul spaniol îşi va rezilia unilateral contractul pe care îl are cu Dinamo şi va fi prima achiziţie efectuată de Universitatea în mandatul lui Marinos Ouzounidis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jerry Gane ar putea rămâne şi fără Deian Sorescu

Jerry Gane şi-a luat deja gândul că se va mai putea baza pe Camara şi se poate bucura numai de împrumutul lui Jonathan Morsay de la Chievo. Suedezul de 23 de ani poate debuta chiar în derby-ul cu FCSB, din Cupa României, care va fi miercuri, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

"După jocul de azi, pot spune că suferim la finalizare. Poate ne trebuie mai mult noroc şi mai multă inspiraţie. Nu avem timp, vine derby-ul, apoi un meci cu Sepsi. Nu am ce să le reproşez.

Jonathan Morsay e un jucător pe care l-am analizat şi e foarte bine că a venit. Juan Camara a decis să plece, îi respectăm decizia. Îi doresc numai bine", a declarat Jerry Gane la finalul confruntării din Bănie.

Antrenorul câinilor ar putea primi şi o altă lovitură. Cel mai bun marcator al echipei, Deian Sorescu (4 goluri), a anunţat că nu are de gând să mai stea mult în Ştefan cel Mare. Dacă salariile restante nu îi vor fi plătite, va părăsi "haita".

Reclamă

"Sunt probleme la Dinamo. Nu ştiu cum îmi găsesc motivaţia, mă gândesc la mine şi că nu vreau să rămân. Mă gândesc să plec pe viitor, vă daţi seama, dar acum sunt sub contract cu Dinamo şi mintea e 100% aici. Dar cu siguranţă, dacă vor mai apărea probleme, ne vom pune la masă şi vom discuta. În momentul de faţă egreu să ne gândim la play-off", a fost semnalul de alarmă tras de Sorescu.

Sorescu i-a liniştit însă pe fani şi a ţinut să asigure că nu va pleca înaintea meciului cu marea rivală. Câştigătoarea se va califica în sferturile Cupei României.

Cred că meritam mai mult cu Craiova. Aşa e fotbalul, nu avem timp să ne plângem. De mâine ne vom gândi la următorul meci, pentru că avem un meci important. De asta e frumos fotbalul, că imediat poţi să îţi iei revanşa” a declarat Deian Sorescu după meciul cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Învinşi în Bănie, "câinii roşii" au rămas pe locul 10 în Liga 1. Au 7 victorii, 4 remize şi 11 înfrângeri.

Recomandări
  • Universitatea Craiova - Dinamo 1-0
  • Se anunţă noi plecări la echipa din Ştefan cel Mare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și