Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Silviu Lung Jr. a rupt tăcerea! De ce a ales să se retragă de la echipa națională! Până la ce vârstă ar vrea să joace

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 noiembrie 2021, 15:19

Silviu Lung Jr. a rupt tăcerea! De ce a ales să se retragă de la echipa națională! Până la ce vârstă ar vrea să joace

Silviu Lung Jr. s-a retras de la echipa națională

Sputnik via hepta

Convocat constant la națională, în ultimii 10 ani, Lung Jr. a hotărât să se concentreze mai mult pe echipa de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia de a mă retrage a venit treptat. Am luat decizia de a mă focusa pe tot ceea ce înseamnă echipa de club. Nu a fost nicio supărare, nimic. Totul a venit normal, nu a fost nicio ceartă cu nimeni.

M-am simțit foarte bine, am fost convocat constant, în ultimii 10 ani. A fost un grup foarte frumos. La ultima convocare se schimbaseră foarte multe, toți băieții, grupul. M-am gândit că cel mai bine este să mă concentrez pe echipa de club”, a dezvăluit Silviu Lung la AS.ro LIVE.

Silviu Lung Jr. vrea să evolueze până la 40 de ani

În prezent la Kayserispor, Lung Jr. nu se gândește la retragere și vrea să evolueze până la 40 de ani. Ajuns la 32, în prezent, fiul lui Silviu Lung vrea să își continue cariera tot în străinătate.

Atât timp cât o să mă simt bine și o să am plăcerea de a juca, nu se pune problema să mă las. Aș vrea să joc până la 40 de ani. Nu privesc ceea ce fac ca pe un job, încă am pasiunea asta, plăcerea asta. Atât timp cât am pasiunea asta, nu mă gândesc la retragere. Aș vrea să continui în străinătate. Asta este prioritatea”, a mai spus Lung Jr.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și