Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Silviu Lung, ultimele detalii despre mutarea fiului său la trupa lui Marius Şumudică: „Mai există o vizită medicală”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2022, 12:04

Silviu Lung, ultimele detalii despre mutarea fiului său la trupa lui Marius Şumudică: „Mai există o vizită medicală

Silviu Lung Jr crede în naționala României

Silviu Lung Jr, în timpul unui antrenament la naționala României / Sputnik via hepta

Silviu Lung a oferit ultimele detalii despre situaţia fiului său, Silviu Lung Jr., care este tot mai aproape de trupa lui Marius Şumudică, Al Raed. Fostul portar al Craiovei Maxima a declarat că încă nu s-a oficializat mutarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Silviu Lung a fost invitatul lui Cătălin Oprişan, în emisiunea AS.ro LIVE. Acesta a venit cu poveşti de senzaţie despre cariera sa, dar a oferit declaraţii şi despre fiul său, care a rămas fără angajament în această vară.

Silviu Lung a oferit ultimele detalii despre mutarea fiului său la trupa lui Marius Şumudică

În emisiunea AS.ro LIVE, Silviu Lung a fost întrebat despre situaţia fiului său, care este aproape de a semna cu formaţia lui Marius Şumudică, Al Raed. Fostul portar al naţionalei şi al Craiovei Maxima a afirmat că Silviu Lung Jr. a mai avut oferte din Turcia, campionat în care a evoluat în ultimele 5 sezoane.

„Pot spune un lucru cu certitudine, nu vorbesc până nu există ambele semnături. Mai există o vizită medicală. A mai fost dorit în Turcia, chiar şi de Kayserispor, unde a fost foarte iubit, însă clubul nu i-a plătit datoriile pe care le avea faţă de el şi a mers unde a crezut că e mai bine”, a mai declarat Silviu Lung senior.

Reacția lui Marius Șumudică după ce i-a transferat la Al Raed pe Silviu Lung Jr. și Alexandru Mitriță

Marius Șumudică a dat două lovituri dintr-un „foc” pe piața transferurilor. „Șumi” n-a pierdut deloc vremea și a realizat două transferuri răsunătoare. Fostul atacant al Rapidului i-a adus la Al Raed pe Silviu Lung Jr și Alex Mitriță.

Reclamă

„Silviu Lung e un jucător care pe mine m-a ajutat când am câștigat campionatul, când ne-am calificat în primăvara europeană, când i-am scos pe West Ham de două ori, ne-am calificat din grupe.

Mitrița este un jucător care poate face diferența, îl cunoaște toată lumea, l-am avut adversar, îl cunosc, știu ce îi poate pielea”, a spus Marius Șumudică, conform sport.ro.

Potrivit digisport.ro, Lung a semnat un contract valabil pe doi ani cu echipa lui Marius Șumudică, antrenorul alături de care a cucerit titulul în Liga 1 în sezonul 2015/2016, la Astra Giurgiu. Cei doi au colaborat și în campionatul Turciei, la Kayserispor, în sezonul 2017/2018.

Reclamă 4 / 0/3

Atât Silviu Lung Jr, cât și Alex Mitriță au bifat selecții la naționala României de-a lungul timpului. Portarul de 33 de ani și-a anunțat însă retragerea în 2020 și se pare că Mitriță l-ar fi urmat în această vară, după ultimele înfrângeri suferite de „tricolori”.

Silviu Lung Jr., răspuns după interesul din partea campioanei CFR Cluj

Dan Petrescu a fost interesat de servciile lui Silviu Lung Jr, pentru a-i face concurenţă lui Cristi Bălgrădean. Portarul care a devenit campion cu Astra, în 2016, a oferti declaraţii după interesul acordat de campioană.

„S-a terminat contractul, au fost 3 ani frumoşi, am primit oferta de prelungire după 3 ani. Am avut ofertă de a merge la echipe mai bine cotat din Turcia, dar având o relaţie foarte strânsă cu conducerea de la Kayseri, am spus că rămân acolo, mi-am dat cuvântul şi am continuat încă 2 ani acolo. Au trecut acei 2 ani şi sunt liber de contract.

Momentan sunt în vacanţă la Craiova, mă bucur alături de familie. Mişcare am început să fac de o săptămână cu tata, ne antrenăm în fiecare dimineaţă. Dar pentru moment nu este nimic concret, mă focusez pe pregătirea mea şi aştept să văd ceea ce se va întâmpla în săptămânile următoare. Prioritar rămâne un transfer în străinătate”, a declarat Silviu Lung Jr., pentru Sport Total FM.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și