Închide meniul

Simona Halep – Serena Williams | Cristian Tudor Popescu se aşteaptă la un meci fabulos la Australian Open 2021. "Vom asista la o premieră!" EXCLUSIV

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2021, 20:33

Simona Halep – Serena Williams | Cristian Tudor Popescu se aşteaptă la un meci fabulos la Australian Open 2021. "Vom asista la o premieră!" EXCLUSIV

Profimediaimages

Simona Halep şi Serena Williams sunt adversare în sferturile de la Australian Open 2021

Cristian Tudor Popescu asigură că va fi un duel cum nu s-a mai văzut în precedentele întâlniri directe. Jurnalistul se aşteaptă la o confruntare dramatică, decisă în set decisiv. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Tudor Popescu: "Va fi suspans în meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams"

"Nu, pentru mine nu există o favorită pentru că ambele jucătoare sunt pe un parcurs ascendent. Au trecut prin meciuri foarte grele cum a fost cel al Serenei Williams împotriva Arynei Sabalenka, cel al Simonei Halep împotriva Igăi Swiatek. Au reuşit să învingă în înfruntări foarte lungi şi dure şi asta le face să aibă un psihic foarte bun pentru această întâlnire.

Cred că vom asista la o premieră în întâlnirile dintre cele două mari jucătoare. Va fi un meci de trei seturi, un meci lung cu suspans. Tensionat, ceea ce nu s-a întâmplat în întâlnirile de până acum. A şi câştigat şi Simona de două ori, dar foarte clar", a declarat Cristian Tudor Popescu pentru AS.ro.

Comentatorul de tenis nu s-a ferit să îl critice pe Ion Ţiriac, cel care este în conflict cu Serena Williams. "La vârsta asta şi la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează cum o făcea acum 15 ani. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage", a fost declaraţia făcută de Ţiriac la începutul anului, care a făcut înconjurul lumii şi a atras mii de comentarii.

"Presiune nu e pe umerii niciuneia. Cele două jucătoare vor da în minge fără niciun fel de complexe şi crispări. Când joci cu Serena Williams nu îţi poate nimeni reproşa că ai pierdut. Eu ştiu…poate eventual domnul Ion Ţiriac după care Serena Williams nu ar trebui să se afle pe teren mâine. 

Reclamă

Ar trebui să stea acasă, cum i-a spus domnul Ţiriac pentru că este prea bătrână şi prea grasă. Uite totuşi că a venit să joace la Australian Open, a câştigat, a ajuns în sferturi. Serena Williams a arătat o condiţie fizică pe care nu am mai văzut-o în ultimii ani la ea", a reacţionat gazetarul. 

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a anunţat chiar înaintea meciului cu Simona Halep, care este obiectivul principal al americancei: depăşirea lui Margaret Court (24) în topul jucătoarelor cu cele mai multe turnee de Grand Slam adjudecate. Williams (39 de ani) a rămas la cota 23.

Simona Halep – Serena Williams LIVE TEXT | Istoricul întâlnirilor directe

2019, Wimbledon: Simona Halep – Serena Williams 6-2, 6-2
2019, Australian Open: Simona Halep – Serena Williams 1-6, 6-4, 4-6
2016, US Open: Simona Halep – Serena Williams 2-6, 6-4, 3-6
2016, Indian Wells: Simona Halep – Serena Williams 4-6, 3-6
2015, Cincinnati: Simona Halep – Serena Williams 3-6, 6-7
2015, Miami: Simona Halep – Serena Williams 2-6, 6-4, 5-7
2014, WTA Finals: Simona Halep – Serena Williams 6-0, 6-2
2014, WTA Finals: Simona Halep – Serena Williams 3-6, 0-6
2013, Cincinnati: Simona Halep – Serena Williams 0-6, 4-6
2013, Roma: Simona Halep – Serena Williams 3-6, 0-6
2011, Wimbledon: Simona Halep – Serena Williams 6-3, 2-6, 1-6

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și