Închide meniul

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart. Nu a mai învins-o niciodată. Când va avea loc meciul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2021, 15:57

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart. Nu a mai învins-o niciodată. Când va avea loc meciul

profimediaimages

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart

Simona Halep, numărul 3 WTA, va juca mâine în turul 2 al turneului de la Stuttgart cu cehoaica Marketa Vondrousova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep o va întâlni pe Marketa Vondrousova

Ocupanta locului 20 în topul mondial, Vondrousova s-a calificat după ce a învins-o pe compatrioata sa, Marie Bouzkova, locul 56 WTA, cu scor de 6-1, 7-6 (6).

Potrivit site-ului WTA, Halep şi Vondrousova au mai fost adversare de două ori, în 2019, la Roma şi la Indian Wells, în ambele meciuri impunându-se sportiva din Cehia, scrie news.ro.

Turneul de la Stuttgart, de categorie WTA 500, are loc în perioada 19-25 aprilie şi dispune de premii totale în valoare de 565.530 de dolari. Simona Halep este a doua favorită, după liderul mondial Ashleigh Barty.

Simona Halep: "În mod normal pot să joc, dar nu știm exact"

Halep are parte de cel mai dificil început de sezon din ultimii ani. "Simo" n-a participat la Doha și Dubai și a abandonat la Miami după primul tur. Românca speră ca accidentările să nu o împiedice și la Stuttgart.

Reclamă

"În mod normal pot să joc, dar nu știm exact, pentru că și la Doha, Dubai s-a întâmplat la fel din cauza accidentărilor Îmi doresc tare mult să joc tot sezonul de zgură. M-am antrenat destul de bine. N-am avut dureri, sper să mă țină și la meciuri", a declarat Halep la plecarea din ţară.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după o întoarcere incredibilă de scor 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și