Închide meniul

”Singura alegere de despărțire îi aparține lui Rădoi!”. FRF nici nu vrea să audă de alt selecționer. Când au loc discuţiile decisive

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 noiembrie 2020, 20:13

”Singura alegere de despărțire îi aparține lui Rădoi!”. FRF nici nu vrea să audă de alt selecționer. Când au loc discuţiile decisive

profimediaimages

Mirel Rădoi este dorit în continuare de FRF la cârma naționalei

”Din punctul de vedere al Federaţiei, nu e vorba de o despărţire. Singura alegere de despărţire îi aparţine lui Rădoi şi nu Federaţiei, îmi asum ceea ce spun. Obiectivul principal al naţionalei este calificarea la Campionatul Mondial!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici nu se pune problema unei stări de tensiune între noi şi el, între Federaţie şi el. O analiză trebuie să facem, e normal! Dar nu este o analiză pentru a-l schimba pe Mirel Rădoi. Trebuie să vedem ce trebuie să îmbunătăţim”, a declarat Stoichiță la Digi Sport

Mirel Rădoi este propus la Universitatea Craiova

Selecţionerul şi-a găsit şi o posibilă destinaţie dacă într-adevăr dorește să renunțe la prima reprezentativă. Mihai Rotaru îşi doreşte să îl aducă la Universitatea Craiova în locul lui Cristiano Bergodi.

Cu toate acestea, Mihai Stoichiță i-a recomandat lui Rădoi să termine ce a început și abia apoi, dacă vrea, să își caute o echipă de club.

”Eu cred că… benefic pentru el e să îşi termine munca, după care are timp să se ducă la un club care să-i ofere un club de mare performanţă. Cum probabil îşi propune Craiova. Dacă are şansa de a fi selecţionerul României cred că trebuie să se ţină de ea.

Reclamă

Mirel e un om care suferă mult de tot după un eşec. L-am văzut şi atunci la tineret după meciul cu Danemarca. Eu n-am văzut atât de multă suferinţă la un om după un meci de fotbal”, a mărturisit directorul tehnic al Federației.

Mirel Rădoi a răbufnit după meciul cu Belarus

Selecționerul a fost însă deranjat la finalul meciului cu Belarus de afirmațiile referitoare la plecarea. Rădoi a izbucnit și a precizat că presiunea nu este atât de mare încât să îl facă să renunțe.

”Vreți să vin în fața voastră și voi să trageți? Nu am înțeles? Sub presiune? Sub presiunea cui? E un sport, nu e o dramă! Dramă este acest virus, copiii care nu au cu ce își face temele!”, a tunat Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, tehnicianul a refuzat categoric să vorbească despre potențiala ofertă a Craiovei.

"Ce ofertă? Eu sunt la echipa naţională, nu am cum să vorbesc despre echipe de club. Au antrenor, nu au antrenor, nu am cum să mă bag într-o astfel de discuţie. Mai sunt două partide. În mod normal, în luna noiembrie, va trebui să avem o discuţie cu cei de la Federaţie. În luna noiembrie veţi afla!”, a punctat, tranșant, Mirel Rădoi.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și