Închide meniul

Situaţie inedită! Echipa din Liga 1 la care s-a accidentat până şi maseurul! "A făcut o contractură, dacă vă vine să credeţi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 15:31

Situaţie inedită! Echipa din Liga 1 la care s-a accidentat până şi maseurul! "A făcut o contractură, dacă vă vine să credeţi"

SportPictures / Sebastian Tataru/SPORT PICTURES via Hepta

Terenurile din Liga 1 le crează mari probleme jucătorilor, dar şi... maseurilor

UTA a obţinut o victorie importantă contra uneia dintre revelaţiile de până acum din Liga 1. Arădenii s-au impus cu 3-0 la Clinceni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA a învins cu 3-0 pe Academica Clinceni, dar până şi maseurul s-a accidentat

UTA a plătit scump succesul. Patru jucători, Antal, Tomozei, Roger şi Buhăceanu, au acuzat probleme medicale. Antrenorul Laszlo Balint a dezvăluit că şi unul dintre maseuri s-a accidentat.

"Destul de multe probleme medicale. Inclusiv unul dintre maseurii noştri a avut de suferit în urma meciului de astăzi. A făcut o contractură, dacă vă vine să credeţi", a spus Balint, la conferinţa de presă de la finalul partidei.

UTA, cel mai rapid gol al sezonului: Liviu Antal a marcat în secunda 27

UTA a reuşit cel mai rapid gol de până acum în actualul sezon din Liga 1. Liviu Antal a punctat după doar 27 de puncte. Oaspeţii au obţinut cel mai clar succes al sezonului.

"Nu neapărat (n.r. că am venit cu gândul) să câştigăm la o asemenea diferenţă, dar categoric am venit convinşi că putem să câştigăm cele 3 puncte puse în joc. 

Reclamă

A fost şi acel moment psihologic în prima repriză, în care Iacob a intervenit salvator. Probabil că dacă acolo gazdele ar fi reuşit să egaleze alta ar fi fost istoria acestui meci", a mai spus Balint.

Denis Rusu şi Roger au marcat celelalte goluri pentru UTA, după pauză. Arădenii au ajuns la al treilea succes la rând în deplasările din campionat, după cele cu Voluntari şi Iaşi.

În schimb, Clinceni are o singură victorie în ultimele opt etape, dar se menţine pe locurile de play-off, cu trei puncte avans faţă de adversara de astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și