Închide meniul

Sora lui Cristiano Ronaldo, "aroganţă" pentru Messi după înfrângerea de pe Camp Nou. ”Cel mai bun din toate timpurile!”

Gal Dorin Publicat: 9 decembrie 2020, 15:09

Reclamă
Sora lui Cristiano Ronaldo, "aroganţă" pentru Messi după înfrângerea de pe Camp Nou. ”Cel mai bun din toate timpurile!”

profimediaimages

Elva, sora lui Cristiano Ronaldo, a lansat un mesaj provocator la adresa lui Lionel Messi

Înfrângerea devastatoare a catalanilor, cu Cristiano Ronaldo în rolul de ”vioară întâi”, a dus la apariția unor consecințe neprevăzute pe rețelele de socializare sub foma de mesaje ale fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre aceste mesaje a fost scris chiar de Elma Aveiro, sora lui CR7, care a postat pe Instagram o ilustrație în care Ronaldo este văzut sărbătorind după gol. În fața sa, un Messi așezat mai jos este arătat în genunchi, ca și cum s-ar ruga unui zeu.

Regele meu. Cel mai bun din toate timpurile. Mândria vieții mele”, a fost mesajul Elmei.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru Lionel Messi după ce l-a învins în duelul titanilor! ”Am împărțit trofee timp de 12 sau 13 ani”

Cristiano Ronaldo a avut o revenire spectaculoasă pe Camp Nou. A marcat două goluri în poarta Barcelonei și Juventus s-a impus cu un senzațional 3-0.

Reclamă

Ronaldo a avut un mesaj special, la aproape 1.000 de zile distanță de ultimul meci disputat împotriva rivalului Lionel Messi. Cei doi s-au îmbrățișat înaintea duelului din Champions League.

”E întotdeauna minunat să mă întorc în Spania și în Catalonia. E întotdeauna greu să joci pe Camp Nou împotriva uneia din cele mai puternice echipe pe care le-am întâlnit. Azi, am fost o echipă de campioni, o adevărată, puternică și unită familie.

”Messi? Am avut mereu o relație bună cu el, am împărțit trofee timp de 12 sau 13 ani. Nu l-am văzut niciodată ca pe un rival, m-am purtat frumos cu el. Știu că în fotbal ne place să căutăm rivalități pentru spectacol. Barcelona este într-o perioadă dificilă, dar rămâne Barcelona", a spus Ronaldo, citat de L'Equipe.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și