Închide meniul

Sorin Cârţu, despre transferul lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova: „Nu e fraier”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2022, 19:16

Sorin Cârţu, despre transferul lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova: „Nu e fraier

Sorin Cârţu a clarificat situaţia lui Alexandru Mitriţă

Alexandru Mitriţă, într-o partidă pentru Universitatea Craiova/ Hepta

Sorin Cârţu a clarificat situaţia în privinţa unui posibil transfer al lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova. Preşedintele clubului a declarat că mijlocaşul este departe de o revenire în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a revenit la echipa sa New York City, după ce a fost împrumutat timp de un sezon la PAOK Salonic, sub comanda lui Răzvan Lucescu. Mijlocaşul de 27 de ani nu va rămâne însă în MLS, şi este în căutarea unui nou angajament.

Sorin Cârţu a clarificat situaţia lui Alexandru Mitriţă

Sorin Cârţu a declarat că pretenţiile salariale ale lui Alexandru Mitriţă sunt prea mar pentru bugetul Universităţii Criova. Mijlocaşul are un salariu de peste un milion de dolari în MLS, sumă greu de plătit de orice club din Liga 1.

„Este foarte greu, are salariu de un milion. E foarte greu pentru cine îl repatriază, pentru cine îl transferă pe Mitriţă să îi dea măcar jumătate. Nu se poate la ora actuală în România nici jumătate, că nu cred eu că el e fraier să renunţe la jumătate din bani ca să vină în România”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Orange Sport.

Alexandru Mitriţă a evoluat pentru Universitatea Craiova între iulie 2017 şi februarie 2019, când era transferat de New York City, în schimbul a 8 milioane de euro. În 60 de partide pentru „olteni”, Mitriţă a marcat 29 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 11.

Reclamă

Alex Mitriţă renunţă la echipa naţională

Alex Mitriţă a luat o decizie drastică şi renunţă la echipa naţională. Atacantul de 27 de ani este hotărât să nu mai accepte nicio convocare la prima reprezentativă a României.

Prezent la meciurile din UEFA Nations League, Mitriţă a jucat 25 de minute în eşecul din Muntenegru, scor 0-2. După, nu a mai intrat niciun minut pe teren. Mai mult, fostul vârf al Universităţii Craiova nici nu a prins lotul de 23 de jucători în Bosnia.

Revoltat, Mitriţă i-ar fi anunţat pe oamenii din staff-ul lui Edi Iordănescu că nu mai are de gând să vină la echipa naţională, anunţă prosport.ro. Decizia este cel puţin surprinzătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu a răbufnit după decizia lui Alexandru Mitriţă

Mitriţă are 3 goluri în cele 18 selecţii la echipa naţională. A fost debutat în urmă cu patru ani, de Cosmin Contra. Când a aflat ce decizie a luat jucătorul de 27 de ani, Ilie Dumitrescu a răbufnit. Fostul atacant al Generaţiei de Aur nu îşi poate explica.

„Eu nu concep așa ceva. Au fost momente când nu jucam în Anglia, am avut probleme cu permisul de muncă, și sufeream foarte tare pentru că pierdeam echipa națională. În ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, Mitriță n-a mai fost în lot. Probabil că s-a întâmplat ceva (n.r. – între Mitriță și selecționerul Edi Iordănescu), altfel nu pot înțelege.

Dacă n-a fost ceva între părți la acțiunea asta, nu văd un lucru pozitiv pentru un jucător ca Mitriță, care își dorește să facă performanță, să renunțe la echipa națională. Nu l-am înțeles nici pe Radu Ștefan.

La echipa națională sunt și jucători nemulțumiți, există competiție pe posturi. Dar eu n-aș renunța niciodată la echipa națională„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și