Închide meniul

Soţia lui Dan Petrescu arată uimitor la 45 de ani. Fostul model şi-a dezvăluit secretul: "Sportul şi atitudinea pozitivă sunt principiile după care m-am ghidat"

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 8:35

Reclamă
Soţia lui Dan Petrescu arată uimitor la 45 de ani. Fostul model şi-a dezvăluit secretul: "Sportul şi atitudinea pozitivă sunt principiile după care m-am ghidat"

Facebook Adriana Petrescu

Adriana Petrescu este căsătorită de 14 ani cu Dan Petrescu

Adriana Petrescu are 45 de ani, dar îşi ascunde vârsta. A făcut atletism şi are în spate o carieră de modeling de invidiat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Dan Petrescu, pasionată de fitness

"Am învăţat încă de la 17 ani, când am plecat din România cu primul contract de modelling, că succesul în această carieră depinde atât de frumuseţe, cât şi de puterea interioară. Iar după părerea mea, ca să excelezi într-un domeniu este nevoie de disciplină, muncă susţinută şi sacrificii. De încrederea în propria persoană, dar şi de susţinerea celor dragi.

Privind în urmă, viaţa mea a avut suişuri şi coborâşuri ca a oricărei alte persoane. Au fost momente în care mă cuprindea oboseala, momente în care munceam când alţii erau în vacanţă sau când lipseam de la masa de Crăciun pentru că eram la mii de kilometri distanţă, onorând contracte. Fiind o persoană pozitivă, depăşeam cu uşurinţă orice încercare şi mă bucuram de magia fiecărei clipe. Şi aşa cum era de aşteptat, atunci când eşti recunoscător pentru ceea ce ai, soarta te răsfaţă. Iar pe mine soarta m-a răsfăţat din plin, dăruindu-mi-l ca soţ pe sufletul meu pereche şi o fetiţă minunată.

Echilibrul, stilul de viaţă sănătos, sportul şi atitudinea pozitivă sunt principiile după care m-am ghidat întreaga viaţă, şi nu le-am aplicat doar în cariera de model", a transmis Adriana Petrescu pe site-ul ei oficial.

Reclamă
Reclamă

Dan Petrescu şi Adriana s-au căsătorit în 2007 şi au împreună o fată, Jennifer. Soţia "Bursucului" este pasionată de fitness şi face zilnic antrenamente pentru a-şi menţine forma fizică.

MIȘCARE nu faci că trebuie.
MIȘCARE faci că așa vrei tu!
Unde vrei tu!
Când vrei tu!
Cum vrei tu!
Câștigă aici aparatul total de fitness pentru la tine acasă!

Reclamă

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi fi în formă, chiar dacă stai acasă. Vrei PĂTRĂȚELE? Sigur vrei? E simplu să faci sport acasă și e simplu să câștigi un super aparat de fitness.

Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Înscrie-te aici pentru a câştiga super-premii în concursul WorkOut from Home. Câştigă 4 aparate de fitness! Îţi transformăm casa într-o sală de forţă!

Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și