Închide meniul

Soţia lui Michael Schumacher s-a hotărât să vândă o proprietate de lux a familiei. Decizia luată de Corinna, după şapte ani şi jumătate de la teribilul accident

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2021, 11:49

Soţia lui Michael Schumacher s-a hotărât să vândă o proprietate de lux a familiei. Decizia luată de Corinna, după şapte ani şi jumătate de la teribilul accident

Profimediaimages

Corinna Schumacher are grijă în permanenţă de Michael Schumacher

Corinna Schumacher a scos la vânzare proprietatea situată pe un teren de 20.000 de metri pătraţi, pe care o are în posesie din 2002. Potrivit jurnaliştilor de la Ouest-France, tranzacţia s-ar putea ridica la 60 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corinna Schumacher vinde "bijuteria" familiei

Decizia de a renunţa la proprietatea impresionantă vine ca urmare a faptului că familiei Schumacher îi este imposibil să mai locuiască acolo. Michael are nevoie în permanenţă de îngrijiri medicale şi are parte de cele mai bune condiţii în reşedinţa din Mallorca.

În cei şapte ani şi jumătate de după accident, Corinna a vândut mai multe bunuri pentru a putea achita cheltuielile lunare. Mai întâi a încasat 35 de milioane de euro în schimbul unui avion privat, după care a renunţat pentru 3 milioane de euro la o casă din Norvegia.

Din estimările apărute în presă, cheltuielile cu îngrijirea celui care a câştigat şapte titluri mondiale se ridică la 191.000 de euro pe săptămână.

Un moment aşteptat de fanii lui Michael Schumacher va avea loc curând. Familia marelui campion şi-a dat acordul pentru publicarea unor imagini nemaivăzute cu septuplul campion de Formula 1.

Reclamă

Documentarul "Schumacher" va conţine înregistrări private. Filmul este regizat de doi germani, Michael Wech şi Hanns-Bruno Kammertons. Soţia Corinna, tatăl Rolf, fiica Gina şi fiul Mick vor fi şi ei prezenţi în documentar.

 

Michel Schumacher a împlinit 52 de ani la începutul lui 2021

Michael Schumacher a împlinit 52 de ani pe 3 ianuarie. Fanii au fost alături de fostul pilot din Formula 1, cel care de o lungă perioadă duce o luptă grea pentru a se recupera.

Reclamă 4 / 0/3

Au trecut 7 ani de când septuplul campion din "Marele Circ" a suferit un teribil accident la schi, în staţiunea Meribel. A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum la domiciliu, în Spania.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și