Închide meniul
Foto

Soţia lui Robert Lewandowski este influencer. O jachetă de 2.000 de euro, purtată de ea, a devenit imediat „sold out”!

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2022, 19:32

Soția lui Robert Lewandoski a surprins pe toată lumea

Soția lui Robert Lewandoski a surprins pe toată lumea

Anna Lewandowska are doi copii cu Robert Lewandowski / Instagram

  • Anna Lewandowska este soţia lui Robert Lewandowski
  • O jachetă purtată de soţia starului Barcelonei s-a vândut masiv

Soţia lui Robert Lewandowski este influencer şi atrage toate privirile pe stadion. Anna Lewandowska are nu mai puţin de 4.6 de milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram. Fosta campioană de la karate este specialistă în nutriţie şi îl ajută pe starul Barcelonei să se menţină în formă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care este de o frumuseţe ieşită din comun are doi copii cu atacantul care a scris istorie la Bayern. Anna este pasionată de modă, iar fanii ei au surprins după ce au văzut-o în tribune la un meci.

Soţia lui Robert Lewandowski este influencer

Anna Lewandowska a avut o prezenţă extrem de remarcată pe Camp Nou, la meciul Barcelona – Inter, scor 3-3. Soţul ei a salvat-o in extremis pe gruparea blaugrana şi a reuşit o „dublă” de senzaţie. Golul din minutul 90+2 i-a ajutat pe catalani să nu îşi spulbere definitiv şansele de a se califica în optimile UEFA Champions League.

Reclamă

Lewandowska a venit îmbrăcată cu o jachetă a unei firme de lux din Franţa, „Celine”. Aceasta costă 2.000 de euro şi a devenit „sold out” imediat după ce au apărut imaginile cu soţia lui Robert Lewandowski, anunţă mundodeportivo.com.

În vârstă de 34 de ani, Anna are succes în afaceri. Este la conducerea a cinci companii în diferite domenii, printre care modă şi sănătate.

Reclamă

Secretul din spatele succesului lui Robert Lewandowski

Puțină lume știe că, în spatele succesului lui Robert Lewandowski, se ascunde soția acestuia, Anna Lewandowska, care îi este antrenor personal. Starul polonez s-a transferat de la Bayern la Barcelona în căutarea unei noi provocări.

Viața lui Lewandowski din afara terenului este exemplară. În urmă cu câțiva ani, polonezul și-a schimbat dieta pentru a trece la următorul nivel. Rezultatele au depășit orice așteptări.

Succesul lui Robert Lewandowski se datorează parțial soției sale Anna, absolventă de Educație Fizică și, în prezent, nutriționistă. A fost luptătoare de karate și are propria afacere de nutriție și un canal YouTube de fitness.

Reclamă 4 / 0/3

Anna i-a făcut întreaga dietă lui Robert Lewandowski. Cei doi se antrenează împreună și se postează pe rețelele de socializare. Această schimbare din afara terenului l-a ajutat pe atacantul de 33 de ani să marcheze cel puțin 40 de goluri în ultimele șapte sezoane.

Culmea, Robert Lewandowski începe mesele cu un desert, negrese cu cacao. Dupa aceea consuma carne sau pește și termină cu o supă sau salată. Polonezul mănâncă mereu ton la micul dejun și evită orice conține gluten sau lactoză.

În afara terenului, Robert Lewandowski a reușit să-și exploateze imaginea. El deține o marcă de îmbrăcăminte sport, care face echipamente pentru naționala Olimpică a Poloniei, și este ambasador pentru diferite mărci de modă și tehnologie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”