Închide meniul

Spania este prima finalistă a turneului masculin de fotbal de la Jocurile Olimpice!

Publicat: 5 august 2024, 22:48

Reclamă
Spania este prima finalistă a turneului masculin de fotbal de la Jocurile Olimpice!

Spania este prima finalistă a turneului masculin de fotbal de la Jocurile Olimpice!

Spania s-a calificat în finala turneului olimpic la fotbal / Profimedia Images

Spania este prima finalistă a turneului masculin de fotbal de la Jocurile Olimpice! Spaniolii i-au învins cu 2-1 în semifinale pe marocani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maroc a deschis scorul în prima semifinală a turneului olimpic de fotbal, la Marsilia. În minutul 33 spaniolul Pablo Barrios l-a faultat în careu pe marocanul Amir Richardson şi faza a fost analizată la VAR. S-a dictat penalty, iar Soufiane Rahimi a transformat, în minutul 37.

Spania este prima finalistă a turneului masculin de fotbal de la Jocurile Olimpice!

Prima repriză a fost prelungită cu 12 minute, însă la pauză africanii au intrat cu avantaj de un gol.

În repriza secundă Fermin Lopez a egalat pentru iberici, în minutul 66, iar Juanlu Sanchez a marcat golul victoriei spaniole în minutul 85, relatează news.ro. Spania s-a impus cu 2-1 şi va juca pentru a cincea oară în finala olimpică. Spaniolii au cucerit un singur titlu olimpic la fotbal, în 1992, la Barcelona.

Spania îşi va afla adversara din finală în urma meciului Franţa – Egipt.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:42

Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit”

0:24

„Ne-au călcat în picioare, nu legăm trei pase!” Claudiu Petrila, devastat după Rapid – Sepsi 2-2. Care e noul obiectiv al echipei

0:10

„Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!

23:55 5 aug.

Rapid – Sepsi 2-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care rămân fără victorie în acest sezon din Liga 1!

23:52 5 aug.

Ultimul transfer făcut de Dan Şucu, apariţie surpriză în Giuleşti! Mijlocaşul care vine să scoată Rapidul din criză

23:31 5 aug.

FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez!

1 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate 3 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 4 Ana Maria Bărbosu a ratat incredibil medalia de bronz în finala la sol! O contestaţie a lăsat-o în afara podiumului 5 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 6 România – India 2-3. Tricolorele au luptat admirabil, dar au pierdut în optimile de finală la Jocurile Olimpice
Citește și