Închide meniul

Spartak Trnava – Sepsi 0-0. Covăsnenii, remiză albă la prima participare din istoria clubului în cupele europene! Mitrea a fost eliminat

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2021, 21:49

Spartak Trnava – Sepsi 0-0. Covăsnenii, remiză albă la prima participare din istoria clubului în cupele europene! Mitrea a fost eliminat

Sepsi i-a declarat război lui Spartak Trnava

FOTO:Bogdan Balas/SPORT PICTURES

Din minutul 87, oaspeţii au jucat fără fundaşul Bogdan Mitrea, care a fost eliminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Returul va avea loc peste o săptămână.

Spartak Trnava – Sepsi 0-0

Min. 90: Fluier final! Spartak Trnava s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Min. 86: Bogdan Mitrea a fost eliminat, după ce a încasat două cartonaşe galbene în 3 minute.

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă.

Min 45: Pauză între Spartak Trnava şi Sepsi, scor 0-0.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3
  • Spartak: Takac – Curma, Kosa, Twardzik, Mikovic – Bukata, Savvidis – Cabral, Ristovski, Yusuf
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ștefănescu – Fofana, Păun – Ashkovski, Rep, Aganovic – Chunchukov

Sepsi i-a declarat război lui Spartak Trnava. Revelația sezonului trecut din Liga 1 se află la prima participare din istoria clubului în cupele europene.

Echipa lui Leo Grozavu va evolua în turul 2 preliminar al Europa League. Confruntarea va avea loc pe „City Arena Trnava” din Slovenia.

“Sperăm să facem o partidă bună. Am avut un sezon reuşit, dar am pierdut jucători importanţi în vară. Cei nou-veniţi mai au nevoie de timp până se vor omogeniza.

În acelaşi timp am destulă experienţă să-mi dau seama că partidele amicale nu seamănă cu cele oficiale. Sunt convins că mâine va fi o partidă echilibrată şi doar inspiraţia unui jucător poate să facă diferenţa”, a spus Grozavu.

Fotbalistul Bogdan Mitrea, care a jucat pentru Spartak Trnava înainte de a veni la Sepsi, s-a declarat bucuros de revenirea în Slovacia.

“Mă bucur să mă reîntorc la Trnava, am plecat acum un an, mă simt ca şi acasă aici. Sunt bucuros că sunt aici. Sper să facem un joc bun şi să plecăm victorioşi mâine. Am plecat cu o impresie foarte bună de la Trnava, e un club foarte bun din Slovacia. Mi-am dorit să picăm, cu Spartak”, a afirmat Mitrea.

Reclamă

În cazul în care va trece de Spartak Trnava, Sepsi va juca în runda următoare cu câștigătoarea dublei dintre Sutjeska și Maccabi Tel-Aviv.

Recomandări
  • Spartak Trnava – Sepsi 0-0
  • Covăsnenii, remiză la prima participare din istoria clubului în cupele europene

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și