Închide meniul

Spirite încinse în debutul meciului Sepsi – CFR Cluj. Ovidiu Haţegan a arătat cartonaşul galben după numai 7 secunde de joc!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2021, 14:12

Spirite încinse în debutul meciului Sepsi – CFR Cluj. Ovidiu Haţegan a arătat cartonaşul galben după numai 7 secunde de joc!

Captură Digi Sport

Lorand Fulop a faultat dur în primul minut al meciului cu CFR Cluj

  • Jucătorul lui Sepsi a riscat să fie eliminat
  • Ovidiu Haţegan l-a avertizat pe Fulop

Bouhenna a degajat mingea în atac, iar Lorand Fulop a lovit cu cotul în încercarea de a intra în posesia balonului. Cristi Manea a căzut şi a avut nevoie de intervenţia medicior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lorand Fulop a primit cel mai rapid cartonaş galben

Arbitrul nu a stat pe gânduri şi l-a avertizat pe decarul lui Sepsi. Fulop a riscat chiar să fie eliminat! Fundaşul dreapta al campioanei s-a ales cu buza spartă.

Reclamă

Lorand Fulop mai primise două cartonaşe galbene în acest sezon. A fost sancţionat şi în duelul cu Academica Clinceni, când Cebotaru a fost sancţionat în primul minut.

Sepsi este una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1. În ultimele 15 etape a suferit un singur eşec şi este pe locul 4 în clasament.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională
Echipa naţională • 24 mart., 11:32
Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională: „Când văd câte prostii face copilul ăsta…”
Marius Şumudică i-a dat dreptate lui Edi Iordănescu şi a pus "la zid" un "tricolor"
Echipa naţională • 23 mart., 21:26
Marius Şumudică i-a dat dreptate lui Edi Iordănescu şi a pus „la zid” un „tricolor”: „Niciodată nu aş fi jucat cu el!”