Închide meniul

"Spune ce visează noaptea, nu a adus niciun euro!" Jerry Gane a pus tunurile pe Cortacero. Ce îşi doreşte mai mult decât un loc în play-off

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2021, 19:50

Reclamă
"Spune ce visează noaptea, nu a adus niciun euro!" Jerry Gane a pus tunurile pe Cortacero. Ce îşi doreşte mai mult decât un loc în play-off

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Jerry Gane a răbufnit la adresa lui Pablo Cortacero

"Nu au intrat bani în conturile lui Dinamo. Am văzut un interviu al lui Cortacero că o să aducă bani, dar sunt numai vorbe. Nu ştiu ce are de gând acest om, probabil ce visează noaptea spune ziua. Din august nu a adus niciun euro. Singurul sprijin este în DDB, dar nu le este uşor fanilor", a declarat Jerry Gane după eşecul cu Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jerry Gane: "Eu nu m-am gândit să renunţ la Dinamo"

Gane a anunţat că evită să se gândească la o clasare pe loc de play-off. Are de rezolvat probleme uriaşe în ceea ce priveşte lotul. Fabbrini poartă discuţii cu DDB pentru a continua la Dinamo.

"Ar fi fost un moment frumos, cu o victorie intram în primele 6. În acest moment nu mă gândesc la play-off, ci la lot… să nu îmi mai plece jucătorii. O să vedem săptămâna asta, sper să mai aduc 2-3 jucători. De asta am adus un director sportiv.

Eu nu m-am gândit să renunţ pentru că am avut o discuţie cu jucătorii. Încercăm să rămânem cât mai mult aici. Nu aş vrea să îmi mai plece jucători importanţi. Vedem ce o să se întâmple săptămâna asta", a precizat antrenorul lui Dinamo.

Tehnicianul alb-roşiilor a cerut explicaţii conducerii pentru situaţia deplorabilă în care s-a prezentat gazonul. Instalaţia de încălzire nu a funcţionat, iar terenul era îngheţat.

Reclamă
Reclamă 4

"Trebuie să văd ce s-a întâmplat. Dacă terenul are instalaţie, trebuie să fie dată drumul. Avem meciuri din 3 în 3 zile, iar jucătorii sunt foarte greu de recuperat. Chiar mă preocupă acest aspect. În mod normal, toate stadioanele ar trebui să aibă instalaţie de încălzire. E o problemă de ani de zile, eu nu înţeleg ce se întâmplă.

O să văd pe viitor, peste o săptămână urmează meciurile cu FCSB. Trebuie să avem un gazon bun, e foarte greu. Jucătorii se plângeau de acest lucru", a reacţionat Gane.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:01

„Nu pot vira banii!” Gigi Becali, noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

17:22

„Tâmpenie colosală!” Cea mai dură reacţie, înainte de România – Slovacia! Verdict clar înaintea duelului decisiv de la EURO 2024

17:01

Moment inedit înainte de Slovacia – România! Adversara „tricolorilor” şi-a trimis bucătarul la conferinţa de presă

16:39

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iunie

16:33

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, în Qatar! Starul care va pleca de pe Bernabeu

16:32

Cristi Manea a semnat cu Rapid! Lovitură dată de giuleşteni pe piaţa transferurilor

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat
Citește și