Închide meniul

Stadiul lucrărilor pe trei dintre cele mai importante şantiere din Bucureşti. S-au achitat deja peste 170 de milioane de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2020, 13:28

Stadiul lucrărilor pe trei dintre cele mai importante şantiere din Bucureşti. S-au achitat deja peste 170 de milioane de euro

Facebook CNI

Lucrări avansate la Stadionul Arcul de Triumf

Adrian Ceafalan, director în cadrul Companiei Naţionale de Investiţii, a dezvăluit că în scurt timp se va putea face recepţia primelor stadioane din programul EURO 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul Steaua şi Stadionul Arcul de Triumf, aproape de a fi inaugurate

"Stadiul fizic al lucrărilor de execuție pentru cele trei stadioane este următorul: Stadionul Steaua – 90%; Stadionul Arcul de Triumf – 90%; Stadionul Giulesti – 55%.

Contractual, termenul de finalizare pentru stadionul Steaua este luna octombrie 2020. După efectuarea recepției la terminarea lucrărilor, CNI va preda obiectivul de investiții către beneficiarul final, respectiv MApN/ CSA STEAUA Bucuresti. Astfel, desfășurarea evenimentelor sportive va putea avea loc după preluarea obiectivului de investiții de către beneficiarul final, programarea acestor evenimente fiind în sarcina exclusivă a acestuia", a declarat Adrian Cefalan pentru Digi Sport.

Stadionul Steaua a costat aproximativ 95 de milioane de euro şi va avea o capacitate de 31.254 de locuri.

Reclamă

De aproape patru ori mai puţini oameni vor putea intra pe cealaltă arenă care este pe punctul de a fi inaugurată. Stadionul Arcul de Triumf dispune de 8.207 locuri, iar costul construcţiei s-a ridicat la aproximativ 37 de milioane de euro.

"Pentru stadionul Arcul de Triumf, data estimată pentru recepția la terminarea lucrărilor este la sfârşitul lunii septembrie 2020.

După efectuarea recepției la terminarea lucrărilor, CNI va preda obiectivul de investiții către MTS, beneficiarul final al lucrării. Astfel, desfășurarea evenimentelor sportive va putea avea loc după preluarea obiectivului de investiții de către beneficiarul final", a mai spus Cefalan.

Reclamă 4 / 0/3

Noua arenă a Rapidului ar trebui să fie gata în primul trimestru al anului viitor. Astfel, echipele care vin în Bucureşti pentru a juca la Campionatul European se pot antrena pe stadionul din Giuleşti. Lucrările pentru stadionul din Grant se ridică la 40 de milioane de euro. Astfel, costul total al celor trei arena din Capitală depăşeşte 170 de milioane de euro.

Recomandări
  • Stadionul Steaua a costat aproximativ 100 de milioane de euro
  • Arena roş-albaştrilor este pe punctul de a fi gata
  • Lucrări avansate şi la Stadionul Arcul de Triumf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și