Închide meniul

Stancu, tot mai departe de FCSB! ”Discuțiile sunt avansate!” Anunțul făcut în Turcia: ”Ne dorim să lucrăm cu el!”

Silviu Corneanu Publicat: 11 iunie 2021, 15:16

Reclamă
Stancu, tot mai departe de FCSB! ”Discuțiile sunt avansate!” Anunțul făcut în Turcia: ”Ne dorim să lucrăm cu el!”

Profimedia

Bogdan Stancu este dorit de dorit în Turcia

Stancu, tot mai departe de FCSB! Tehnicianul celor de la Kocaelispor a dezvăluit, în presa din Turcia, că echipa pe care o pregătește negociează cu Bogdan Stancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stancu trebuie să accepte condițiile noastre. Discuțiile sunt avansate, mai sunt câteva lucruri minore de pus la punct. Dacă vom reuși să ne înțelegem asupra lor, totul va fi ok”, a spus Mustafa Reșit Akcay, conform Hurriyet.

Stancu, tot mai departe de FCSB

Antrenorul celor de la Kocaelispor a explicat de ce Stancu este prioritate pentru ei. Nou promovata în prima Ligă din Turcia are nevoie de jucători cu experiență.

Am discutat despre Stancu. Ne dorim să lucrăm cu Stancu. Dacă o să ne înțelegem la bani o să încercăm să-l aducem la Kocaelispor. Este un jucător important. Este un jucător care a evoluat constant în prima ligă.

Trebuie să aducem câțiva jucători de primă ligă, pentru că adversarii noștri fac transferuri foarte bune. Nu trebuie să rămânem în spatele lor. Suntem interesați de Stancu”, a declarat Mustafa Reşit Akcay, antrenorul celor de la Kocaelispor, în presa din Turcia.

Reclamă
Reclamă

Bogdan Stancu, dorit de FCSB

Gigi Becali îl așteaptă pe Bogdan Stancu la FCSB. Patronul roș-albaștrilor este dispus să stea după atacant până pe 15 iunie.

Cu Bogdan Stancu vedem după 15, acum nu știu nimic”, a declarat Gigi Becali la AS.ro

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Echipa care s-a luptat cu Rapid pentru Aaron Boupendza joacă cu trofeul pe masă

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și