Închide meniul

Starul refuzat de Mădălina Ghenea şi-a impresionat noua iubită. I-a cumpărat un cadou spectaculos de Valentine’s Day

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2021, 15:33

Starul refuzat de Mădălina Ghenea şi-a impresionat noua iubită. I-a cumpărat un cadou spectaculos de Valentines Day

Profimediaimages

Chiara Nasti a arătat cadoul primit de la Nicolo Zaniolo

Fotbalistul refuzat de Mădălina Ghenea i-a trimis un buchet uriaş de trandafiri noii sale "cuceriri". Este vorba de Chiara Nasti, influencerul care are peste 1.8 milioane de urmăritori pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Chiara Nasti i-a aprins imaginaţia şi lui Neymar

Tânăra de 23 de ani este la Roma şi s-a pozat într-un hotel de lângă Colosseum. S-a bucurat de cadoul primit de la Zaniolo, anunţă Corriere dello Sport. În buchet s-a putut vedea numărul 22, cel pe care îl poartă Nicolo pe tricou, la AS Roma.

Vestea nu îi va pica deloc bine lui Neymar, cel care a asaltat-o cu mesaje pe Chiara Nasti. Influencerul l-a ţinut departe pe starul lui PSG. 

Reclamă

"Nu există o fotografie postată de Nasti care să nu primească 'inimă' de la Neymar. El încearcă totul pentru a se întâlni cu ea, dar pentru moment ea nu cedează avansurilor", a transmis directorul revistei Chi, Alfonso Signorini.

Mădălina Ghenea i-a spus adio lui Nicolo Zaniolo

Chiar dacă au existat zvonuri că Mădălina Ghenea era într-o relaţie cu Zaniolo, românca a decis să le pună capăt şi a apelat la avocaţi

"Nu este adevărat că Mădălina Ghenea şi Nicolo Zaniolo sunt împreună. S-au întâlnit o singură dată", a fost comunicatul postat de Ghenea pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Mădălina le-a mai transmis fanilor că doar a glumit cu mijlocaşul care a făcut deja pasul în naţionala de seniori a Italiei.

"Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe conturile de socializare, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt o femeie independentă şi sunt mândră de asta. Mă face să zâmbesc atunci când femeile sunt văzute mereu 'în căutarea unui soţ'.

O întâlnire cu prieteni comuni şi glume de pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume", a mai precizat românca.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și