Închide meniul

Starul refuzat de Mădălina Ghenea şi-a impresionat noua iubită. I-a cumpărat un cadou spectaculos de Valentine’s Day

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2021, 15:33

Reclamă
Starul refuzat de Mădălina Ghenea şi-a impresionat noua iubită. I-a cumpărat un cadou spectaculos de Valentines Day

Profimediaimages

Chiara Nasti a arătat cadoul primit de la Nicolo Zaniolo

Fotbalistul refuzat de Mădălina Ghenea i-a trimis un buchet uriaş de trandafiri noii sale "cuceriri". Este vorba de Chiara Nasti, influencerul care are peste 1.8 milioane de urmăritori pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Chiara Nasti i-a aprins imaginaţia şi lui Neymar

Tânăra de 23 de ani este la Roma şi s-a pozat într-un hotel de lângă Colosseum. S-a bucurat de cadoul primit de la Zaniolo, anunţă Corriere dello Sport. În buchet s-a putut vedea numărul 22, cel pe care îl poartă Nicolo pe tricou, la AS Roma.

Vestea nu îi va pica deloc bine lui Neymar, cel care a asaltat-o cu mesaje pe Chiara Nasti. Influencerul l-a ţinut departe pe starul lui PSG. 

Reclamă
Reclamă

"Nu există o fotografie postată de Nasti care să nu primească 'inimă' de la Neymar. El încearcă totul pentru a se întâlni cu ea, dar pentru moment ea nu cedează avansurilor", a transmis directorul revistei Chi, Alfonso Signorini.

Mădălina Ghenea i-a spus adio lui Nicolo Zaniolo

Chiar dacă au existat zvonuri că Mădălina Ghenea era într-o relaţie cu Zaniolo, românca a decis să le pună capăt şi a apelat la avocaţi

"Nu este adevărat că Mădălina Ghenea şi Nicolo Zaniolo sunt împreună. S-au întâlnit o singură dată", a fost comunicatul postat de Ghenea pe contul de Instagram.

Reclamă

Mădălina le-a mai transmis fanilor că doar a glumit cu mijlocaşul care a făcut deja pasul în naţionala de seniori a Italiei.

"Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe conturile de socializare, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt o femeie independentă şi sunt mândră de asta. Mă face să zâmbesc atunci când femeile sunt văzute mereu 'în căutarea unui soţ'.

O întâlnire cu prieteni comuni şi glume de pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume", a mai precizat românca.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:02

Antrenorul celor de la RFS se teme de doi jucători de la FCSB: „Sunt buni, dar suntem pregătiţi pentru a-i înfrunta”

9:55

Ce notă a primit Răzvan Sava, după ce a apărat un penalty la debutul pentru Udinese. Verdicul specialiștilor

9:28

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele probabile

9:04

Victor Osimhen nu s-a ferit de cuvinte după Galatasaray – PAOK 3-1! Ce mesaj a avut vedeta, pentru echipa lui Răzvan Lucescu

9:00

VIDEOEduard Ionescu, înfrângere dramatică la China Smash 2024. A condus cu 2-0 la seturi şi a ratat 3 mingi de meci în decisiv

8:37

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou
Citește și