Închide meniul

Ştefan Radu, comeback de senzaţie la Dinamo! Legenda lui Lazio a fost dată de gol de cel mai bun prieten: „Şi-ar dori să vină să joace!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2021, 19:36

Reclamă
Ştefan Radu, comeback de senzaţie la Dinamo! Legenda lui Lazio a fost dată de gol de cel mai bun prieten: „Şi-ar dori să vină să joace!

Ştefan Radu ar putea ajunge la Dinamo

profimediaimages.ro

Ştefan Radu, comeback de senzaţie la Dinamo

Dezvăluirea a fost făcută de Hristu Chiacu, cel mai bun prieten al legendei lui Lazio. Ştefan Radu a fost transferat de laziali de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și SuperCupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„El şi-ar dori ca după doi ani, dacă nu mai semnează cu Lazio, să vină să joace la Dinamo. Dar să vedem unde. Poate la old-boys. Să vedem atunci ce va mai fi la Dinamo, unde se va găsi echipa.

El nu poate ieși normal, să stea la o terasă, să bea o cafea. Trebuie să se ferească, pentru că este asaltat de suporteri, toată lumea vrea un autograf sau o poză. Îl pot compara cu Totti, la Roma. Este un idol pentru Lazio”, a declarat Hristu Chiacu, pentru Playsport.

Ştefan Radu, felicitat de fanii lui Lazio. Banner emoţionant la ultimul antrenament. Răspuns pe măsură al românului

Fanii echipei Lazio au afişat, duminică, la antrenamentul formaţiei lor favorite, un banner cu un mesaj măgulitor la adresa fundaşului Ştefan Radu, informează presa italiană.

„412 volte con questa maglia. Avanti Stefan, alla prossima battaglia (n.r. – De 412 ori cu acest tricou. Înainte, Ştefan, la următoarea bătălie)„, au scris suporterii, potrivit news.ro.

Reclamă

Fotbalistul care va împlini 35 de ani în luna octombrie le-a răspuns ultraşilor pe reţelele de socializare. „Pentru totdeauna!„, afost mesajul fundaşului lui Lazio.

Ştefan Radu a jucat 412 meciuri în tricoul echipei Lazio, cele mai multe din istorie, dar în această vară a fost foarte aproape să-şi urmeze antrenorul, pe Simone Inzaghi, la campioana Inter Milano. În cele din urmă, românul a decis să nu plece din Capitală şi să-şi continue cariera la echipa la care se află din ianuarie 2008, după ce s-a transferat de la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și