Închide meniul

Ştefan Radu, felicitat de fanii lui Dinamo: "Suntem mândri de tine". Vedeta lui Lazio, aşteptată înapoi în Ştefan cel Mare: "Sunt câine până la moarte"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 6:13

Ştefan Radu, felicitat de fanii lui Dinamo: "Suntem mândri de tine". Vedeta lui Lazio, aşteptată înapoi în Ştefan cel Mare: "Sunt câine până la moarte"

profimediaimages

Ştefan Radu, felicitat de fanii lui Dinamo

Ştefan Radu a jucat sâmbătă meciul 402 pentru Lazio şi a stabilit o performanţă istorică pentru clubul din Capitala Italiei. Fanii din DDB Italia l-au felicitat şi au dezvăluit că jucătorul s-a declarat "câine până la moarte".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu, felicitat de fanii lui Dinamo

"Din Ștefan cel Mare la …ȘTEFAN CEL MARE! Este cel mai valoros jucător crescut de Dinamo, aflat încă în activitate. Este membru DDB Italia și începând de astăzi este jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul bianco-celeste, din întreaga istorie de 121 de ani a lui Lazio Roma! 

Astăzi, în victoria în fața Speziei, Ștefan Radu a bifat a 402-a prezență în echipa din capitala Italiei și a Imperiului Roman, depășindu-l pe legendarul Giuseppe Favalli. SUNTEM MÂNDRI DE TINE, FANE! 

Când l-am întrebat despre decizia de a se alătura proiectului Socios www.programddb.ro, mi-a raspuns scurt, dar foarte cuprinzător: 'Pentru că SUNT CÂINE PÂNĂ LA MOARTE!' RESPECTUL NOSTRU, CĂPITANE!", a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook "DDB Italia".

Autorul mesajului a povestit şi un episod inedit cu Ştefan Radu, din perioada în care acesta juca la Dinamo.

Reclamă

"Într-o zi l-am întâlnit pe Ștefan la coadă la bilete la un film. Era pe-atunci copilul care juca în apărarea lui Dinamo. Fiica mea de 13 ani s-a apropiat de el și i-a cerut un autograf. A rămas surprins și a întrebat cu modestie: 'Cum de mă cunoști?'. Apoi și-a lăsat pe biletul de cinema semnătura, alături de numărul 26.

I-am spus fiicei să-l păstreze bine pentru că puștiul ăsta va ajunge mare fotbalist. Câinii au crezut mereu în tine, Ștefane! Într-o zi te vei întoarce acasă, unde toți te iubim și suntem mândri de tine", se mai transmite în mesajul pentru Ştefan Radu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ştefan Radu, în istoria lui Lazio
  • A jucat 402 meciuri pentru clubul italian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și