Închide meniul

Ştefan Radu, felicitat de Simone Inzaghi înaintea unui moment istoric: "O merită!" Românul va juca meciul 402 pentru Lazio

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 14:19

Ştefan Radu, felicitat de Simone Inzaghi înaintea unui moment istoric: "O merită!" Românul va juca meciul 402 pentru Lazio

profimediaimages

Ştefan Radu, felicitat de Simone Inzaghi

Ştefan Radu este în lotul lui Lazio pentru meciul de mâine din etapa a 29-a din Serie A, contra lui Spezia. Românul este anunţat titular, iar antrenorul Simone Inzaghi nu s-a ferit să îl felicite deja.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu, felicitat de Simone Inzaghi

Radu va juca meciul cu numărul 402 în tricoul lui Lazio, o performanţă neatinsă de niciun alt jucător până acum în istoria clubului din Capitala Italiei.

"Despre recordul lui Radu? Sunt fericit pentru el. Își merită locul în istoria lui Lazio. Mi-a fost coleg și mie și întotdeauna a dat dovadă de o dedicare uriașă”, a declarat Simone Inzaghi la conferința de presă de astăzi, citat de tuttomercatoweb.com.

În acest moment, Ştefan Radu deţine recordul, dar la egalitate cu una dintre legendele lui Lazio, Giuseppe Favalli.

Ştefan Radu: ”Am egalat recordul? Nu credeam că voi ajunge la aceste cifre!"

”Am egalat recordul? Nu credeam că voi ajunge la aceste cifre! Am luat-o pas cu pas. Au trecut 13 ani de când joc aici și uite că o fac în continuare. Sunt puțin mai bătrân, dar mai am benzină, mai pot duce meciuri în picioare.

Reclamă

Fiecare partidă a fost specială pentru mine, fiecare a fost plină de emoții și povești. Îmi amintesc fiecare din cele 401 meciuri. Dar dacă ar fi să aleg unul, acela ar fi finala Cupei Italiei din 2013 (n.r Lazio a învins Roma cu 1-0)”, a reacţionat românul după meciul cu Udinese, în care l-a egalat pe Favalli.

Radu Ştefan a stabilit uriaşa performanţă după unul dintre momentele grele ale carierei. S-a operat în februarie de hernie inghinală. Intervenția s-a desfășurat cu succes, iar revenirea fundaşului în vârstă de 34 de ani a avut loc în duelul cu Crotone, de la mijlocul lunii trecute.

Ştefan Radu, transferat de Lazio cu 4,75 milioane de euro

Ştefan Radu (34 de ani) şi-a reluat locul în echipă în stil de mare campion. A oferit o pasă decisivă în meciul cu Crotone, încheiat cu victoria capitolinilor, scor 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Ştefan a ajuns la Lazio în vara lui 2008, când Lazio i-a plătit lui Dinamo 4,75 milioane de euro.

În total, el în cele 401 meciuri de până acum, el a marcat de 8 ori şi a oferit 20 de pase de gol. A primit 96 de cartonaşe galbene şi a fost eliminat de 5 ori.  

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și