Închide meniul
VIDEO

Steliștii și-au vopsit singuri ouăle de Paște! Adi Popa s-a chinuit cel mai mult. „Mai repede mi-am vopsit degetele!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2022, 21:06

Steliștii și-au vopsit singuri ouăle de Paște! Adi Popa s-a chinuit cel mai mult. „Mai repede mi-am vopsit degetele!

Steliștii au vopsit ouă de Paște

AS.ro

Stelistii și-au surprins iubitele și sotiile în Săptămâna Mare. În frunte cu Adi Popa, ei au vopsit ouă și au pregătit coșurile pentru iepurași. Adi Popa, Bărbulescu, Iancu și Wallace au intrat în bucătărie și-au vopsit ouă roşii și albastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Lasă-l un pic!„, a spus Adi Popa. „Cred că trebuie să şi amestecăm!”, a replicat Bărbulescu. Adi Popa: „Cred că e gata acolo!” Bărbulescu: „La cum arată…”.

Steliștii și-au vopsit singuri ouale de Paște

„Vezi, dacă n-ai stat mai mult lângă maică-ta, Popică?„, a spus Bărbulescu. „Păi, dacă am stat mai mult în cantonament, ce să fac? E o adevarată artă să vopseşti ouă! Mai repede mi-am vopsit degetele decât ouăle!”, a răspuns Popa.

De 13 ani în România, brazilianul Wallace s-a îndrăgostit de traditiile locului.

„Sunt aici de o sută de ani şi e prima oară când vopsesc şi eu ouă!”, a spus Wallace. „Fiind prima oară, ai grijă să nu le spargi!„, a replicat Bărbulescu.

Reclamă

„Cu grijă! Să nu le crăpăm la final, să fie treaba treabă!”, a spus și Adi Popa.

Steliștilor le-au ieșit perfect ouăle de Paște. Cei patru chefi din Ghencea se pricep și la decoratiuni. Steliștii și-au facut singuri cosulețele pentru Paște.

„Să punem puiul ăsta, să punem un iepure jos?”, a spus Popa. „Artişti!”, a replicat Bărbulescu.

Reclamă 4 / 0/3

Aşa sunteţi şi pe teren? „Mai ales! Până am ajuns în play-off, da! Acum avem două etape mai grele”, a mai spus Bărbulescu.

Wallace s-a îndrăgostit de România

Steliștii au meci sâmbăta, iar de Paște pot mânca liniștiti drob, friptură de miel și cozonaci.

„Mai multe feluri de mancare, ca la voi cand se pune masa se pune masa mare. Daca n-ai grija, te ingrasi 2-3 kg 100%”, a spus și Wallace.

Wallace a dat deja iama in cozonaci. „Am pofta, îmi cer scuze că va întrerup. „Foarte bun, sincer! În Brazilia sunt doar ouă cu ciocolata”, a mai spus Wallace.

„Am colindat multe țări si cred ca avem cam cele mai frumoase tradiții. Asa simt eu și asa spun multi straini care ajung la noi in tara si care se stabilesc aici dupa!”, l-a aprobat Adi Popa.

Cine e campionul din Ghencea la ciocnit oua vedeti duminica, la stirile AntenaSport. „Paște fericit!”

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și