Închide meniul

Ştie să fie aMuzANt! ”Nu mi-e frică de Haaland! Își face freza, e frumos”. Dennis Man, gluma serii înainte de duelul cu Norvegia

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 noiembrie 2020, 19:05

Ştie să fie aMuzANt! ”Nu mi-e frică de Haaland! Își face freza, e frumos”. Dennis Man, gluma serii înainte de duelul cu Norvegia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man a făcut gluma serii după duelul cu Belarus

Întrebat după meci în legătură la duelul cu Norvegia și ”monstrul” Haaland, Man a avut o reacție ironică referitoare la starul lui Dortmund. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu mi-e frică de Haaland, văd că își face freza, e frumos, n-am de ce să îmi fie frică! E un jucător foarte bun, evolueză meci de meci, reușește să înscrie. Tot respectul pentru el!”, a zâmbit atacantul celor de la FCSB.

Dennis Man: ”Într-un fel îmi pare rău că nu sunt la România U21”

Denis Man a declarat că se bucură de întoarcerea la echipa de seniori, chiar dacă și-ar fi dorit să ajute și naționala de tineret înaintea meciului decisiv cu Danemarca U21.

”Un moment frumos, mă bucur că sunt alături de băieți. Sper ca de acum încolo să fiu prezent la echipa națională.

Nu e problemă că nu am marcat, important este că echipa a câștigat. Am făcut o primă repriză foarte bună, în a doua ne-am relaxat puțin, cred că e normal, dar important este că am câștigat.

Reclamă

Într-un fel îmi pare rău (n.r. de România U21), îmi doream foarte mult să fiu alături de ei, am jucat toate meciurile acolo, dar pe de altă parte mă bucur că sunt aici. Până la urmă toți jucătorii își doresc să fie la echipa națională”, a precizat Dennis Man.

Dennis Man despre evoluția sub comanda lui Mirel Rădoi

Dennis Man a evoluat ca aripă dreapta în timpul meciului cu Belarus, dar a declarat că se simte bine oriunde în atac. El se bazează pe istoria pe care o are cu selecționerul Rădoi de la naționala de tineret.

”Întrebați-l pe Mister (n.r. dacă a jucat bine), dar mă simt bine în dreapta, pot să evoluez și atacant, și în spatele atacantului, important este când intru să îmi ajut echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îl știu de la tineret pe Mister. Per total e cam același lucru, poate a venit cu niște lucruri în plus, dar nu e foarte mult schimbat.

(…) Aș prefera să iau titlul cu echipa mea, iar apoi să iau o decizie bună pentru mine”, a mărturisit Dennis Man, întrebat despre posibilitatea unui transfer”

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și