Închide meniul

”Știm cum să ajutăm jucătorii tineri” Luis Enrique despre Ansu Fati, puștiul căruia Barcelona i-a fixat o clauză de 400 de milioane de euro

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 octombrie 2020, 14:10

”Știm cum să ajutăm jucătorii tineri” Luis Enrique despre Ansu Fati, puștiul căruia Barcelona i-a fixat o clauză de 400 de milioane de euro

profimediaimages

Ansu Fati după un gol pentru Barcelona

La doar 17 ani, Fati a fost din nou convocat sub culorile naționalei pentru care a și marcat în meciul trecut contra Ucrainei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Enrique: ”Știm cum putem ajuta jucătorii tineri”

Selecționerul a clasificat drept ”normală” toată atenția din jurul puștiului Barcelonei.

”Tot ce a generat Ansu Fati este normal. Dacă în primul tău meci marchezi un gol și reușești să scoți un penalty, atunci imaginează-ți. Cred că este obișnuit cu tot ce i se întâmplă.

În prima săptămână, atenția publicului poate fi puțin excesivă, dar e normal. E obișnuit cu asta și vrea să crească. Avem o idee clară despre cum putem ajuta jucătorii tineri. Obiectivul nostru este ca ei să petreacă mulți ani la echipa națională”, a explicat Luis Enrique, conform DigiSport.

Ansu Fati, ”blocat” la Barcelona până în 2024

Barcelona s-a mișcat repede pentru a se asigura că Fati rămâne pe Camp Nou în următorii ani. Ansu Fati a semnat un nou contract, chiar dacă cel vechi expira abia în 2022.

Reclamă

Puștiul care a devenit cel mai tânăr marcator din istoria naționalei Spaniei la doar 17 ani și 311 zile va preluat numărul 22, rămas vacant după plecarea lui Arturo Vidal la Inter.

Gruparea blaugrana i-a fixat lui Fati o clauză de reziliere imensă, de 400 de milioane de euro. Acest lucru este de înțeles deoarece anul trecut, pe 31 august, el devenea și cel mai tânăr marcator din istoria echipei sale de club.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ansu Fati este cel mai tânăr marcator din istoria Spaniei
  • Barcelona i-a fixat o clauză de 400 de milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și