Închide meniul

"Ştiu cine e campioana anul ăsta!" Craiova se teme de jocurile de culise în play-off. Sorin Cîrţu: "Vă dau în scris"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2021, 14:54

"Ştiu cine e campioana anul ăsta!" Craiova se teme de jocurile de culise în play-off. Sorin Cîrţu: "Vă dau în scris"

profimediaimages

Sorin Cîrţu se teme de jocurile de culise din play-off-ul Ligii 1

Sorin Cîrţu se teme de jocurile de culise din play-off. Nu a numit echipa pe care o consideră deja campioană, dar cel mai probabil se referă la FCSB, care este bănuită că va beneficia de susţinerea lui FC Botoşani şi Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cîrţu: " Vă dau scris pe o hârtie de acum şi o deschidem la finalul campionatului"

"Ştiu cine e campioana anul ăsta. Vă dau scris pe o hârtie de acum şi o deschidem la finalul campionatului. Nu vreau să zic mai mult. 

Şi anul trecut am dat scenariul după care s-a jucat. Am spus şi la prieteni, şi la toată lumea din club. Ştiam ce se întâmplă. Hai că nu mai vorbesc. 

N-am cum să mă înşel. Drumurile astea pe care ei le construiesc eu le-am bătătorit de mult", a spus Sorin Cîrţu, la Digi Sport.

Botoşani şi Clinceni au respins suspiciunile: "Numai nişte oameni proşti sau nebuni se pot gândi la aşa ceva"

Clinceni a ajuns în premieră în play-off şi a respins categoric zvonurile unei alianţe cu FCSB.

Reclamă

"Nu suntem echipa nimănui. Nu o să ajutăm pe nimeni. Este ceva incredibil de frumos, este minunat că un sat reuşeşte să facă o asemenea performanţă. Cred că scriem o pagină de istorie pentru această comunitate", a declarat antrenorul lui Clinceni, la finalul meciului câştigat cu 3-1 contra lui Dinamo, în ultima etapă din sezonul regular.

Şi Botoşani a replicat dur în faţa acuzaţiilor făcute de rivale.

"Numai nişte oameni proşti sau nebuni se pot gândi că eu sau patronul se poate duce la un jucător să îi spună să îi lasă mai uşor cu FCSB. E o prostie incomensurabilă, iar cei care o fac se ridică la nivelul vorbelor pe care le spun", a spus antrenorul Marius Croitoru, după ce a obţinut calificarea în play-off.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
Vezi toate știrile
Citește și