Închide meniul

STOP la transferuri. Gigi Becali a refuzat toate ofertele pentru "perlele" de la FCSB. "Câştigăm campionatul şi ajungem în Champions League"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2021, 8:49

STOP la transferuri. Gigi Becali a refuzat toate ofertele pentru "perlele" de la FCSB. "Câştigăm campionatul şi ajungem în Champions League"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali nu îşi lasă starurile să plece de la FCSB

Patronul roş-albaştrilor a transmis un mesaj categoric şi a anunţat că nu va mai accepta nici măcar oferte de 15 milioane de euro pentru cei mai buni jucători ai liderului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Olimpiu Moruţan va valora 30 de milioane de euro"

"Nu mai vorbim de nicio plecare de niciun jucător. Nici nu mai vreau. Jucătorii ăştia sunt în creştere. În orice zi în care stă Moruţan în euro înseamnă mii şi mii de euro. Fiecare lună în care rămâne aici înseamnă pentru mine sute de mii de euro. Anul viitor pe vremea asta va valora 25-30 de milioane de euro. O să vedeţi dacă am dreptate", a declarat Gigi Becali la PRO X.

Finanţatorul roş-albaştrilor este sigur că FCSB nu are cum să rateze câştigarea titlului dacă îşi va păstra actualul lot.

"FCSB va câştiga campionatul şi va aduce Liga Campionilor. Balint spunea că e imposibil să mai ajungă echipe din România pe Champions League, dar la anul, pe vremea, asta o să participăm la trageri.

V-am arătat deja… Rapid în faliment, Dinamo în faliment. La fel Timişoara şi Craiova. Am vândut şi jucători cu zece milioane de euro, ce mai vreţi? O să câştigăm acum, dar la mustaţă. Anul trecut am avut un meci în minus, nu aţi văzut câtă nedreptate", a mai spus patronul roş-albaştrilor.

Reclamă

Un singur transfer a făcut FCSB în pauza competiţională. Risto Radunovic a fost transferat de la Astra Giurgiu. Şi Denis Haruţ a fost aproape să semneze, dar nu a acceptat oferta lui Gigi Becali.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și