Închide meniul

Suferinţa educatoarei care a agresat un copil într-o creşă din Timişoara şi i-a provocat fractură de femur. "Plătim daunele în rate, că nu avem de unde"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2021, 7:08

Suferinţa educatoarei care a agresat un copil într-o creşă din Timişoara şi i-a provocat fractură de femur. "Plătim daunele în rate, că nu avem de unde"

observatornews.ro

Romina Rotariu a agresat un copil din creşa pe care o deţinea Iosif Rotariu

Romina Rotariu a primit o condamnare de 2 ani şi 8 luni cu suspendare pentru purtare abuzivă în formă continuată şi rele tratamente aplicate minorului. A trebuit să plătească şi o sumă importantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romina Rotariu încă nu a reuşit să plătească daunele morale

Părinţii au cerut despăgubiri de o jumătate de milion de euro, dar judecătorii au decis ca pedeapsa să fie mult mai blândă. Fiica fostului internaţional a trebuit să achite daune morale în valoare de 20.000 de euro. La această sumă s-au adunat 7.344 de lei reprezentând daune materiale şi 2.220 de lei cheltuieli medicale.

Mama Rominei Rotariu a dezvăluit că întreaga familie trece printr-o adevărată dramă. De la aflarea sentinţei, în septembrie 2019, şi până acum, educatoarea nu a reuşit să achite întreaga sumă datorată. Plăteşte în rate, dar se descurcă cu greu.

"S-a încheiat cazul, trebuie să plătim 20.000 de euro, în trei ani. Îi dăm treptat, în rate, că nu avem de unde. Acum fata a devenit mămică, a născut în luna septembrie o fetiță, este sănătoasă", a declarat mama Rominei, Dana Rotariu pentru Playsport.

În momentul în care cazul a fost făcut public, Iosif Rotariu a încercat să explice motivul pentru care fiica lui a avut acea reacţie violentă.

Reclamă

"Fiica mea are diabet, este insulino-dependentă de mulţi ani şi intrase într-o stare de hipoglicemie. A luat câteva pliculeţe de zahăr şi i-a crescut glicemia la peste 300, având şi o stare de agitaţie. Copilul se juca în pătuţul lui cu perna, ea i-a luat perna, cel mic a plâns, ea l-a prins de mână sau l-a împins, iar cel micuţ are acum fractură de femur. Se va face bine. Ne pare extrem de rău. Acum şi fiica mea este pe perfuzii de la acel incident, pentru că glicemia i-a crescut foarte mult pe fondul stresului", a declarat atunci fostul sportiv.

Iosif Rotariu a câştigat patru titluri cu Steaua (1987, 1988, 1989, 1998). A fost fotbalist emblematic şi pentru Politehnica Timişoara, echipă cu care a jucat de două ori finala Cupei României (1981, 1983).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și