Închide meniul

Suma uriaşă pe care trebuie să o strângă fanii lui Dinamo: 863.000 de euro în 36 de zile! Ce a anunţat astăzi DDB despre obţinerea licenţei

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 14:43

Suma uriaşă pe care trebuie să o strângă fanii lui Dinamo: 863.000 de euro în 36 de zile! Ce a anunţat astăzi DDB despre obţinerea licenţei

Hepta

Jucătorii lui Dinamo tremură pentru obţinerea licenţei pentru sezonul viitor al Ligii 1

  • Dinamo trebuie să achite datoriile pentru obţinerea licenţei
  • Planul pus la cale de fanii acţionari ai "câinilor"

Fanii acţionari ai lui Dinamo au aflat că suma pe care trebuie să o strângă este mai mare decât s-a crezut iniţial. În loc de 600.000 de euro, ei trebuie să strângă cu peste 200.000 de euro mai mult. Una dintre idei este ca numele suporterilor să fie înscrise pe tricourile oficiale contra cost.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are nevoie de 863.000 de euro pentru a juca în Liga 1 sezonul viitor

Fanii acţionari din DDB au emis un comunicat în care au transmis cât au de plată, după ce a fost analizată contabilitate clubului.

"Data limită până la care trebuie să adunăm suma necesară: 26 martie 2021. ( până pe 31 martie plăţile trebuie deja efectuate).

Reclamă

Suma pe care trebuie să o strângem e asta: 863.000 de Euro. Cifră finală, furnizată de contabilitatea clubului astăzi!

Am pornit de la 1.200.000 €. Echipa DDB a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a reduce suma cât mai drastic. Fiecare bănuţ care a plecat din conturile DDB către Dinamo a fost folosit în acest sens, fiecare pas în negocierile cu jucătorii a fost calculat la fel, fiecare minut din discuţiile cu foşti angajaţi a fost un alt efort de a reduce pe cât posibil povara. În unele cazuri am reuşit adevărate minuni, în altele mai puţin, chiar nu puteam impune cu forţa înţelegere din partea unora care la un moment dat şi-au împletit destinul cu Dinamo şi nici nu vrem să fentăm parteneri. NOI, SUPORTERII, SUNTEM ALTFEL! DDB VA REUŞI TOCMAI DIN ACEST MOTIV! Vrem un club curat şi sănătos, aşezat pe drumul care trebuie, nu pe coclauri şi hăţişuri, ca până mai ieri!

Reclamă

863.000 € pare o sumă infernală, aşa-i!? Mai ales că nu avem la dispoziţie decât 36 de zile să o strângem. Este o sumă mare, într-adevăr, dar iată

TREI LUCRURI CARE NE SPUN CĂ VOM REUŞI!

1. Suntem câini, suntem construiţi dintr-un aluat aparte, suntem uniţi şi suficient de determinaţi în iubirea noastră încât nimic să nu ne poată opri din de avem de făcut. VOM SALVA DINAMO ŞI PUNCT!

Reclamă 4 / 0/3

2. Avem timp! DDB a identificat suficiente modalităţi prin care ne putem îndeplini targetul în aceste 36 de zile. Am anunţat primul pas al campaniei, vânzarea tricourilor merge bine, urmează să anunţăm şi următorii paşi.

3. În acest moment, în programul DDB suntem înscrişi 14.344 de membri, cifră exactă! Toţi oamenii ăştia suntem câini până în măduva oaselor, câini care am răspuns prezent atunci când am înţeles că Dinamo are nevoie de noi. Vreun dubiu aici!?

TOT CE TREBUIE SĂ FACEM E ASTA

Calculul următor este extrem de simplu, de exact şi absolut la îndemâna noastră, fără excepţie!

14.344 (membri) X 50 (euro) = 717.200 €

Pentru că de suma asta estimăm că vom avea nevoie în realitate pentru licenţă!"

Pentru că de suma asta estimăm că vom avea nevoie în realitate pentru licenţă!

Reclamă

DDB continuă discuţiile cu toţi cei care ne pot ajuta să coborâm suma finală încă un pic. În punctul în care suntem acum, suntem încrezători că vom găsi înţelegerea necesară pentru ca 863.000 € să coboare cu aproape 100.000!

Mai departe, în conturile DDB-PCH mai avem ceva bani, din care, după ce vom asigura alte posibile cheltuieli urgente estimăm că vor mai rămâne fonduri pe care să le îndreptăm tot către licenţă. TOTUL pentru ca suma aceea să scadă!", se arată în comunicatul soporterilor-acţionari.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august 2020, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero. La 30 septembrie 2020, Cortacero a prezentat noua conducere a clubului formată în majoritate din spanioli. Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, echipa fiind ţinută în viaţă cu banii strânşi de suporteri, prin Programul DDB", se arată în comunicatul DDB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”