Închide meniul

Şumudică, mesaj pentru şefi! "Nu vreau să plec. Aştept contractul!" Ce obiectiv şi-a propus cu Gaziantep

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2020, 14:00

Şumudică, mesaj pentru şefi! "Nu vreau să plec. Aştept contractul!" Ce obiectiv şi-a propus cu Gaziantep

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică i-a anunţat pe fani că nu vrea să plece de la Gaziantep

  • Gaziantep, pe locul al treilea în Turcia
  • Marius Şumudică are contract până la finalul sezonului

Marius Şumudică a învins-o pe Alanyaspor cu 3-1 şi a declanşat sărbătoarea în vestiar"E mai bun decât Klopp", au scris fanii, care îl vor pe banca lui Fenerbahce şi a lui Trabzon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: "Suntem singura echipă care marchează de trei ori împotriva lui Alanyaspor"

"Am jucat foarte bine astăzi. Au fost două lucruri foarte importante în meci. În primul rând, jucătorii mei au jucat cu inima lor și așa au câștigat meciul. În al doilea rând, au făcut tot ce mi-am dorit din punct de vedere tactic. Mi-au urmat instrucțiunile.

Știam că adversarul vrea să aibă mingea așa că l-am lăsat și am încercat să plecăm pe contraatac. Am obținut ceea ce ne-am dorit de la aceste atacuri și am câștigat. Suntem singura echipă care marchează de trei ori împotriva lui Alanyaspor", a spus Şumudică, după ce a învins fostul lider din Super Lig.

Reclamă

Marius Şumudică: "Să știe toată lumea că nu vreau să plec"

Şumudică nu a uitat de conflictul avut în această săptămână cu şefii lui Gaziantep. Preşedintele clubului l-a anunţat că discuţiile despre prelungirea contractului vor avea loc abia la primăvară şi cu anumite condiţii. "Poate nu o să mai vreau eu", a ameninţat Şumudică. După victoria cu Alanyaspor, a schimbat tonul.

"Acesta a fost ultimul meci din 2020 și dedicăm victoria fanilor! Anul trecut am avut 24 de puncte în 17 etape, acum avem 27 în 14. Suntem într-un moment foarte bun, dar obiectivul e să fim în top 10.

Reclamă

Am un mesaj pentru fani. Niciun oficial nu a venit la mine pentru a discuta despre contract și pentru a-mi oferi o înțelegere nouă. Aștept acest contract! Vreau să știe toată lumea că nu vreau să plec! Nu vreau să părăsesc orașul pentru că sunt foarte fericit aici! Vreau să pun capăt dezinformărilor”, a mai spus Şumudică, penrtu beinsports.

Antrenorul român s-a pozat la finalul meciului, alături de tot stafful.

Reclamă 4 / 0/3

Gaziantep a urcat pe locul al treilea în campionat, la egalitate cu adversarii de astăzi. Echipa antrenată de Şumudică este la doar două puncte de liderul Galatasaray. 

Gaziantep a pierdut o singură dată, în prima etapă, cu Galatasaray. Au urmat 15 meciuri fără eşec în campionat şi cupă. Ultimele cinci partide au fost câştigate de echipa lui Şumudică.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”