Închide meniul

Șumudică propune un finanțator la Dinamo, dar oferă ca exemplu o metodă ”nemțească” pentru salvarea clubului

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2020, 17:09

Reclamă
Șumudică propune un finanțator la Dinamo, dar oferă ca exemplu o metodă ”nemțească” pentru salvarea clubului

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Șumudică propune un finanțator la Dinamo, dar oferă ca exemplu o metodă ”nemțească” pentru salvarea clubului

Șumudică propune, de asemenea, o metodă ”nemțească” pentru ca echipa din Ștefan cel Mare să scape de problemele financiare. El dă ca exemplu echipa Bayern Munchen, care a ajutat-o pe rivala Borussia Dortmund într-un moment de cumpănă, chiar dacă cele două formații sunt rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: ”Dinamo trebuie ajutată!”

”În  momentul în care l-am văzut pe domnul Negoiță, mi-am dat seama că este decis să nu mai investească. Nu cred că va mai băga bani la Dinamo.

Suma de care depinde viața clubului mi se pare modică, este vorba despre 180.000 de euro. Mi se pare rușinos pentru un club ca Dinamo.

Dinamo trebuie ajutată, Dinamo este un brand, așa că un astfel de faliment ar fi rușinos pentru fotbalul românesc. Până la urmă, cred că acest club trebuie ajutat. Și Bayern a ajutat-o pe Dortmund și iată că Borussia este o forță azi”, a declarat Șumudică pentru Digi Sport.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:02

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

8:57

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024: „Sunt foarte fericit”

8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și