Închide meniul

Șumudică propune un finanțator la Dinamo, dar oferă ca exemplu o metodă ”nemțească” pentru salvarea clubului

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2020, 17:09

Șumudică propune un finanțator la Dinamo, dar oferă ca exemplu o metodă ”nemțească” pentru salvarea clubului

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

  • Șumudică știe cine e potrivit ca finanțator la Dinamo
  • Antrenorul lui Gaziantep propune o metodă ”nemțească”
  • Șumudică speră ca Dinamo să fie salvată de la faliment

Șumudică propune, de asemenea, o metodă ”nemțească” pentru ca echipa din Ștefan cel Mare să scape de problemele financiare. El dă ca exemplu echipa Bayern Munchen, care a ajutat-o pe rivala Borussia Dortmund într-un moment de cumpănă, chiar dacă cele două formații sunt rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: ”Dinamo trebuie ajutată!”

”În  momentul în care l-am văzut pe domnul Negoiță, mi-am dat seama că este decis să nu mai investească. Nu cred că va mai băga bani la Dinamo.

Suma de care depinde viața clubului mi se pare modică, este vorba despre 180.000 de euro. Mi se pare rușinos pentru un club ca Dinamo.

Reclamă

Dinamo trebuie ajutată, Dinamo este un brand, așa că un astfel de faliment ar fi rușinos pentru fotbalul românesc. Până la urmă, cred că acest club trebuie ajutat. Și Bayern a ajutat-o pe Dortmund și iată că Borussia este o forță azi”, a declarat Șumudică pentru Digi Sport.

Reclamă
Reclamă
Pe același subiect
Cine este investitorul - surpriză cu care a venit Cristi Borcea la Dinamo - FC Argeş!
Liga 1 • 23:30
Cine este investitorul – surpriză cu care a venit Cristi Borcea la Dinamo – FC Argeş! E gata să investească milioane în club
Ovidiu Burcă evită să se bucure după Dinamo - FC Argeş 6-1
Liga 1 • 23:20
Ovidiu Burcă evită să se bucure după Dinamo – FC Argeş 6-1. Motivul pentru care i-a mulţumit lui Ionuţ Negoiţă
Iulian Roşu, declaraţie savuroasă după Dinamo - FC Argeş 6-1
Liga 1 • 23:00
Iulian Roşu, declaraţie savuroasă după Dinamo – FC Argeş 6-1: „Uşor-uşor căţeii devin câini”
Adrian Mititelu jr, ironie uluitoare după Dinamo - FC Argeş 6-1!
Liga 1 • 22:41
Adrian Mititelu jr, ironie uluitoare după Dinamo – FC Argeş 6-1! Ce a putut transmite fiul lui Adrian Mititelu
Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după Dinamo - FC Argeş 6-1
Liga 1 • 22:35
„Am ţinut cu Dinamo!”. Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după Dinamo – FC Argeş 6-1: „Părea că joacă Manchester City, potop!”
Ultimele știri
23:20 Ovidiu Burcă evită să se bucure după Dinamo – FC Argeş 6-1. Motivul pentru care i-a mulţumit lui Ionuţ Negoiţă 23:00 Iulian Roşu, declaraţie savuroasă după Dinamo – FC Argeş 6-1: „Uşor-uşor căţeii devin câini” 22:41 Adrian Mititelu jr, ironie uluitoare după Dinamo – FC Argeş 6-1! Ce a putut transmite fiul lui Adrian Mititelu 22:35 „Am ţinut cu Dinamo!”. Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după Dinamo – FC Argeş 6-1: „Părea că joacă Manchester City, potop!” 22:20 Roland Garros 2023 | Novak Djokovic, mesaj politic la Paris: ”Kosovo este inima Serbiei” 22:19 Cristi Borcea, reacţie savuroasă după Dinamo – FC Argeş 6-1: „Vreţi să dansez Shakira în Divizia B?”. Anunţă investiţii uriaşe 22:15 Andrei Cristea, entuziasmat după Dinamo – FC Argeş 6-1: „E mare nevoie de Dinamo în Liga 1” 22:05 Roland Garros 2023 | Stan Wawrinka, în turul 2, după nu meci maraton de 4 ore și 35 de minute 21:55 Dinamo – FC Argeş 6-1! Set pentru „câini”, care sunt la un pas de Liga 1! Piteştenii, la pământ pe Arena Naţională 21:34 Cu cine a venit Cristi Borcea la meciul Dinamo – FC Argeş! Apariţie spectaculoasă în loja de pe Arena Naţională
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE