Închide meniul

Șumudică, reacție savuroasă după ce Alibec a declarat că vrea lecții de la el. ”E de bine ce a spus Denis,nu?”

Gal Dorin Publicat: 3 septembrie 2020, 7:00

Reclamă
Șumudică, reacție savuroasă după ce Alibec a declarat că vrea lecții de la el. ”E de bine ce a spus Denis,nu?”

profimediaimages

Marius Şumudica la finalul unui meci

Denis Alibec este, desigur, un reprezentant de seamă al acestui tip de jucător. Atacantul Astrei știe asta și a declarat miercuri că, atunci când va fi pe banca tehnică, va lua lecții de la Șumi pentru știi cum să abordeye anumiți fotbaliști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E de bine ce a spus Denis, nu?”, a râs Șumudică atunci când a aflat.

Reacția lui Șumudică după ce a auzit că Alibec vrea lecții

Antrenor la Gaziantep în Turcia, fostul tehnician al Astrei a început să râdă atunci când a aflat.

"Trebuie să te faci plăcut. Trebuie să le dai mult pentru a le putea cere înapoi. Trebuie să cunoşti omul pentru a-i ştii aşteptările. 

Nu e uşor să lucrezi cu ei, dar dacă ajungi pe aceeaşi lungime de undă toată lumea are de câştigat. Tu, ca antrenor, echipa şi jucătorul respectiv pentru că oferă, într-adevăr, ceea ce poate.

Reclamă

Am destule exemple, iar unul dintre ei e Denis. Crezi că e uşor să lucrezi cu Maxim, cu Budescu, cu Geraldo, Teixeira şi nici nu are sens să-i mai amintesc pe alţii?! Oricum, toţi jucători extraordinari. Extraordinari!”, a afirmat Șumudică.

”Şi pe unde am mai fost am lucrat cu jucători capricioşi. Trebuie să-i simţi şi să scoţi tot ce e mai bun de la ei", a precizat antrenorul român. 

Denis Alibec, lecții de la Șumudică pentru relația cu fotbaliștii dificili

Întrebat cum se va comporta atunci când va schimba golurile din careu cu banca tehnică, el a recunoscut că lecțiile lui Șumudică pe vremea când era antrenor la Astra îi vor fi probabil de folos.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu știu, chiar mă întreb. M-am întrebat și eu asta”, a mărturisit el zâmbind într-un interviu pentru FRF.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și