Închide meniul
VIDEO

Șumudică, savuros la conferința de presă! „Trebuie să-ți găsești alt job!” Tehnicianul român a stârnit hohote de râs

Publicat: 14 iulie 2021, 9:18

Reclamă
Șumudică, savuros la conferința de presă! „Trebuie să-ți găsești alt job! Tehnicianul român a stârnit hohote de râs

Șumudică, savuros la conferința de presă

captură Youtube CFR Cluj

Șumudică, savuros la conferința de presă. Tehnicianul ardelenilor a stârnit hohote de râs în sală, după ce s-a luat de translatorul de la conferință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică, savuros la conferința de presă

Translatorul nu a putut ține pasul cu Șumudică și s-a blocat. În acel moment, tehnicianul român i-a transmis să-și găsească alt job.

„Încă nu e pregătit. Trebuie să-ți găsești alt job”, a fost replica lui Șumudică. Puteţi vedea momentul la minutul 7:20.

Marius Șumudică a răbufnit la conferința de presă

Șumudică și-a luat la țintă jucătorii. „Nu am fost în stare să marcăm din doi metri”, a răbufnit tehnicianul după meci. CFR s-a calificat în turul doi preliminar după 3-1, acasă, și 1-2, în deplasarea cu Borak Banja Luka.

„Vreau să scot în evidență dorința jucătorilor mei de a se califica. Sunt antrenorul acestei echipe de o lună de zile, în care am disputat trei meciuri oficiale, dar niciodată în viața mea nu am avut atâtea ocazii de a marca. Niciodată. Și sunt antrenor de 17 ani! Am făcut un calcul acum.

Reclamă
Reclamă 4

Cu Banja Luka acasă și în deplasare și în Supercupă am avut peste 30 de situații de a marca. Echipa joacă, asta e datoria mea să îi duc până acolo, dar de acolo trebuie să fim ma concentrați. Am marcat un gol superb, de la distanță, și nu am fost în stare să marcăm de la 1-2 metri”, a mai spus Șumudică la conferința de presă.

După ce a trecut de Borac Banja Luka, CFR Cluj va juca în turul doi preliminar Champions League împotriva lui Lincoln Red Imps, din Gibraltar.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și