Închide meniul
VIDEO

Șumudică, savuros la conferința de presă! „Trebuie să-ți găsești alt job!” Tehnicianul român a stârnit hohote de râs

Reclamă

Publicat: 14 iulie 2021, 9:18

Șumudică, savuros la conferința de presă! „Trebuie să-ți găsești alt job! Tehnicianul român a stârnit hohote de râs

Șumudică, savuros la conferința de presă

captură Youtube CFR Cluj

Șumudică, savuros la conferința de presă. Tehnicianul ardelenilor a stârnit hohote de râs în sală, după ce s-a luat de translatorul de la conferință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică, savuros la conferința de presă

Translatorul nu a putut ține pasul cu Șumudică și s-a blocat. În acel moment, tehnicianul român i-a transmis să-și găsească alt job.

„Încă nu e pregătit. Trebuie să-ți găsești alt job”, a fost replica lui Șumudică. Puteţi vedea momentul la minutul 7:20.

Marius Șumudică a răbufnit la conferința de presă

Șumudică și-a luat la țintă jucătorii. „Nu am fost în stare să marcăm din doi metri”, a răbufnit tehnicianul după meci. CFR s-a calificat în turul doi preliminar după 3-1, acasă, și 1-2, în deplasarea cu Borak Banja Luka.

„Vreau să scot în evidență dorința jucătorilor mei de a se califica. Sunt antrenorul acestei echipe de o lună de zile, în care am disputat trei meciuri oficiale, dar niciodată în viața mea nu am avut atâtea ocazii de a marca. Niciodată. Și sunt antrenor de 17 ani! Am făcut un calcul acum.

Reclamă

Cu Banja Luka acasă și în deplasare și în Supercupă am avut peste 30 de situații de a marca. Echipa joacă, asta e datoria mea să îi duc până acolo, dar de acolo trebuie să fim ma concentrați. Am marcat un gol superb, de la distanță, și nu am fost în stare să marcăm de la 1-2 metri”, a mai spus Șumudică la conferința de presă.

După ce a trecut de Borac Banja Luka, CFR Cluj va juca în turul doi preliminar Champions League împotriva lui Lincoln Red Imps, din Gibraltar.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR s-a calificat în turul doi preliminar Champions League
  • Ce a spus Marius Șumudică la conferința de presă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și