Închide meniul

Super Liga Europei | "Sunt dezgustat! Lăcomie pură!" Cea mai dură reacţie despre noua competiţie + Sir Alex Ferguson, şocat de planurile lui United

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 6:27

Super Liga Europei | "Sunt dezgustat! Lăcomie pură!" Cea mai dură reacţie despre noua competiţie + Sir Alex Ferguson, şocat de planurile lui United

profimediaimages

Cristiano Ronaldo, printre vedetele care ar putea juca în Super Liga Europei

Gary Neville, fostul campion al Europei cu Manchester United, a atacat dur decizia granzilor din Europa de a crea o Super Ligă de 20 de echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt dezgustat, în special de Manchester United și Liverpool! Vor să facă o competiție de unde să nu retrogradeze niciodată?! Este o rușine absolută! Lăcomie pură! Conducătorii de la United, Liverpool, Chelsea și City nu au nimic în comun cu fotbalul din această țară. 

Manchester United, Arsenal și Spurs nici măcar nu sunt în Champions League. Au dreptul să fie acolo? E o glumă! Trebuie oprite aceste abuzuri. Destul! Cluburile din Anglia trebuie pedepsite, să li se ia toți banii, toate punctele și aruncate în subsolul clasamentului. Este un act criminal împotriva fanilor fotbalului din această țară”, a declarat fosta vedetă a lui Manchester United, care are în palmares 30 de trofee, printre care două Champions League.

Ce a declarat Sir Alex Ferguson despre Super Liga Europei

"Discuţiile despre o Super Ligă sunt un pas în direcţia opusă celor 70 de ani de fotbal european la nivel de cluburi. Atât ca jucător pentru o echipă provincială, Dunfermline, în anii 60, cât şi ca manager la Aberdeen câştigând Cupa Cupelor, pentru un club mic din Scoţia, a fost ca şi cum aş fi escaladat Everestul.

Reclamă

(…) Everton chetuieşte 500 de milioane de lire sterline pentru a contrui un nou stadion, cu ambiţia de a juca în Champions League. Fanii din toată lumea iubesc competiţia aşa cum este", a declarat Sir Alex Ferguson, citat de Reuters. Fostul mare manager de pe Old Trafford a precizat că nu a fost consultat în luarea deciziei de către Manchester United şi nu a crezut că fostul său club este implicat în acest proiect.

20 de echipe ar urma să ia parte la Super Liga Europei, din 2020, cu speranţa că vor obţine mai mulţi bani decât din Champions League. UEFA a ameninţat cu măsuri dure cluburile, dar şi fotbaliştii care vor participa la această competiţie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Super Liga Europei ar urma să se joace din 2022
  • Se ştiu primele 12 echipe care îşi doresc participarea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și