Închide meniul

Adi Mutu, mesaj categoric pentru Dan Şucu şi Victor Angelescu după CFR Cluj – Rapid 1-0: „Să luăm cât mai repede 4-5 jucători!”. Urmează derby-ul cu FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2022, 0:37

Adi Mutu, mesaj categoric pentru Dan Şucu şi Victor Angelescu după CFR Cluj – Rapid 1-0: „Să luăm cât mai repede 4-5 jucători!. Urmează derby-ul cu FCSB

Rapid şi-a luat atacant înaintea derby-ului cu FCSB! Transferul realizat la miezul nopţii de Dan Şucu şi Victor Angelescu

Adi Mutu, în timpul meciului din Gruia / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Adi Mutu a avut un mesaj categoric pentru Dan Şucu şi Victor Angelescu după CFR Cluj – Rapid, scor 1-0, din prima etapă a Superligii. Antrenorul giuleştenilor a cerut de urgenţă întăriri pentru a putea conta în lupta pentru play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Briliantul” e convins că a avut un ghinion incredibil în Gruia, pe terenul campioanei en-titre. A fost nevoit să facă trei schimbări încă din prima repriză. L-a pierdut şi pe Rareş Ilie, care a semnat cu Nice şi a adus 5 milioane de euro în conturile Rapidului.

Adi Mutu, mesaj categoric pentru Dan Şucu şi Victor Angelescu după CFR Cluj – Rapid 1-0

Mutu nu s-a ferit şi le-a transmis conducătorilor clubului că are nevoie de cinci jucători noi. Cere transferuri în cel mai scurt timp.

O seară plină de ghinion. Am fost nevoiţi în minutul 30 să facem 3 schimbări. Eu cred că un punct era meritat. A fost un meci deschis, spectaculos, dar acesta este fotbalul. Sunt lucruri pe care nu putem să le controlăm, au fost accidentări neaşteptate. Venim după o pregătire, dar e o seară plină de ghinion şi s-a văzut până la sfârşit.

Cred că în repriza a doua am jucat fotbal. Am dominat în anumite momente CFR-ul, echipa campioană. Prin pase, pentru că talia nu ne ajuta. Am încercat să construim printr-o posesie progresivă. Gândiţi-vă că astăzi, în lot am avut 7 jucători U21. Am făcut cele trei schimbări şi, în cele trei momente, aveam numai copii. Oricum, era greu pentru că aveam numai jucători neexperiementați pe bancă. Pe final, am terminat meciul bine, fără accidentați. A fost o seară plină de ghinion.

Reclamă

Avem nevoie de jucători, asta e clar. Conducerea știe acest lucru și sper să luăm cât mai repede 4-5 jucători”, a declarat Adi Mutu pentru digisport.ro.

Pentru Rapid urmează alte două meciuri „de foc”. Etapa viitoare primeşte vizita rivalei FCSB, pe stadionul din Giuleşti. La o săptămână distanţă, jucătorii lui Adi Mutu au deplasare în Bănie, cu Universitatea Craiova.

Trei jucători ai Rapidului s-au „rupt” în primele 35 de minute

În minutul 9 a apărut prima lovitură pentru giuleşteni. Jakub Vojtus s-a prăbuşit pe teren şi a acuzat probleme fizice. Medicii au intervenit, dar a fost nevoie de o schimbare. Slovacul a ieşit şchiopătând, iar în locul său a intrat Romario Moise.

Reclamă 4 / 0/3

Yuri Matias a deschis scorul la scurt timp distanţă (17). După nici o jumătate de oră s-a mai „rupt” un alt fotbalist al giuleştenilor. Claudiu Belu-Iordache avea mari dureri şi s-a stăpânit cu greu să nu plângă. S-a dus direct pe bancă şi a fost înlocuit de Mutu cu Florin Ştefan, în minutul 31.

Nu a trecut mult şi s-a mai accidentat un jucător al oaspeţilor. Intrat de curând pe teren, Romario Moise s-a ţinut de piciorul stâng şi a cerut ajutorul medicilor. Şi el a ieşit şchiopătând, în minutul 35 şi a cerut schimbare. „Briliantul” a fost nevoit să apeleze la Alexandru Ioniţă.

Final interzis cardiacilor la CFR Cluj – Rapid 1-0

S-a lăsat cu dramatism în finalul meciului CFR Cluj – Rapid 1-0, după ce Alexandru Albu a ratat un penalty în minutul 90+8, primit cu ajutorul VAR.

Rapid nu și-a creat nicio ocazie importantă la poarta CFR-ului pe parcursul celor 90 de minute, dar giuleștenii au fost la un pas să plece cu un punct din Gruia. În minutul 90+3, Alexandru Ionița a pătruns în careul CFR-ului, iar centrarea sa a fost blocată de Ovidiu Hoban cu mâna.

Sebastian Colțescu s-a dus la monitorul VAR să verifice faza și a acordat penalty pentru Rapid. Era deja minutul 90+8 când Alexandru Albu și-a așezat balonul la 11 metri. CFR a fost însă salvată de parada lui Cristi Bălgrădean.

Recomandări
  • CFR Cluj – Rapid 1-0
  • Adi Mutu a cerut 5 transferuri de urgenţă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și