Închide meniul

Adrian Păun, resemnat după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1: „Ne-au surprins, bravo lor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2022, 18:19

Adrian Păun, resemnat după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1: „Ne-au surprins, bravo lor!

Adrian Păun, într-un meci pentru CFR Cluj

Adrian Păun, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Adrian Păun e resemnat după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1. Campionii au suferit primul eşec din nou sezon în Bănie, unde temperatura a fost de 46 de grade Celsius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a deschis scorul prin Ciprian Deac, dar alb-albaştrii au întors rezultatul prin Van Durmen, cu o „dublă” de senzaţie, şi Compagno.

Adrian Păun, resemnat după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1

„Cei de la Craiova au repus mingea repede în joc şi au şi marcat. Ne-au surprins, bravo lor. Sunt în formă, mă simt foarte bine. Degeaba suntem bine fizic dacă nu am reuşit să scoatem un rezultat pozitiv.

Nu e disputat returul în Conference League. E prima oară pentru mine când joc pe o asemenea clădură. Şi cei de la Craiova au jucat pe aceeaşi temperatură”, a declarat Adrian Păun pentru Digi Sport.

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1. Oltenii au făcut spectacol total în primul meci de pe teren propriu din acest sezon. Chiar dacă au fost conduşi, aceştia au întors rezultatul şi au obţinut primul succes din noua stagiune.

Reclamă

Ciprian Deac a deschis scorul, dar alb-albaştrii au reuşit „remontada”. Van Durmen, cu o „dublă” de senzaţie, şi Compagno au marcat pentru echipa lui Adrian Mititelu.

Meciul a început la ora 16:00, iar căldura le-a dat mari bătăi de cap jucătorilor, care au avut nevoie de mai multe pauze de hidratare. Potrivit informațiilor Antena Sport, la ora de start a partidei, la nivelul gazonului era o temperatură de 46 de grade Celsius.

Temperatură incredibilă în Bănie

Dan Petrescu a avut de ce să se plângă înaintea meciului FC U Craiova 1948 – CFR Cluj, din etapa a 2-a din Superliga. Partida din Bănie a fost reprogramată astăzi, la ora 16:00, iar temperaturile resimțite au fost „imposibile” pentru un meci de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Din cauza programului încărcat al CFR-ului din această perioadă, LPF a fost nevoită să mute astăzi partida cu oltenii. Inițial, meciul trebuia să se dispute ieri, la ora 20:30, dar cele duă partide ale ardelenilor din preliminariile Conference League, cu Inter Escaldes, au dat toate planurile peste cap.

Dan Petrescu a răbufnit înaintea duelului din Bănie, din cauza căldurii infernale resimțite la ora meciului cu FC U Craiova 1948.

Iar termometrul îi dă dreptate antrenorului campioanei. Potrivit informațiilor Antena Sport, la ora de start a partidei, la nivelul gazonului era o temperatură de 46 de grade Celsius. În tribune, situația se arăta și mai alarmantă, cu 50 de grade resimțite printre suporteri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și