Închide meniul

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1. Oltenii au făcut spectacol în „cuptorul” din Bănie! Echipa lui Dan Petrescu, primul eşec din noul sezon

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iulie 2022, 17:55

Reclamă
FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1. Oltenii au făcut spectacol în „cuptorul din Bănie! Echipa lui Dan Petrescu, primul eşec din noul sezon

FC U Craiova 1948, bucurie după gol

FC U Craiova 1948, bucurie după gol / Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1. Oltenii au făcut spectacol total în primul meci de pe teren propriu din acest sezon. Chiar dacă au fost conduşi, aceştia au întors rezultatul şi au obţinut primul succes din noua stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac a deschis scorul, dar alb-albaştrii au reuşit „remontada”. Van Durmen, cu o „dublă” de senzaţie, şi Compagno au marcat pentru echipa lui Adrian Mititelu.

Meciul a început la ora 16:00, iar căldura le-a dat mari bătăi de cap jucătorilor, care au avut nevoie de mai multe pauze de hidratare. Potrivit informațiilor Antena Sport, la ora de start a partidei, la nivelul gazonului era o temperatură de 46 de grade Celsius.

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1

Min. 90+3: Fluier final în Bănie! FC U Craiova 1948 a învins-o pe CFR Cluj cu 3-1.

Min. 73: GOOOL FC U Craiova 1948! Van Durmen a reuşit o „dublă” de senzaţie.

Reclamă

Min. 48: Ocazie uriaşă FC U Craiova 1948! Baten a ratat o ocazie uriaşă din faţa porţii.

Min. 46: GOOOOL FC U Craiova 1948! Compagno i-a adus pe olteni în avantaj, după un contraatac perfect al alb-albaştrilor.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 32: GOOOOL FC U Craiova 1948! Van Durmen a restabilit egalitatea!

Min. 20: Până în acest moment, jucătorii au avut deja două pauze de hidratare. Potrivit informațiilor Antena Sport, la ora de start a partidei, la nivelul gazonului era o temperatură de 46 de grade Celsius. Detalii, AICI.

Min. 15: GOOOL CFR Cluj. Campionii României deschid scorul prin Ciprian Deac, după o execuţie spectaculoasă, din „scăriţă”.

Min. 8. Ocazie FC U Craiova 1948. Radu Negru a rămas singur cu Cristi Bălgrădean, însă portarul lui CFR Cluj a respins.

Min. 1: A început meciul din Bănie!

Update 15.00: Au apărut echipele de start:

FCU Craiova: Popa – Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baten, Bauza, Van Durmen – Compagno

Reclamă

Rezerve: Mogoșanu, R. Grigore. Albu, Blidan, Sidibe, Marquet, Bahassa, Chițu, Cl.Bălan

Antrenor: Marius Croitoru

CFR Cluj: Bălgrădean – Braun, Graovac, Yuri Matias, Camora – Deac, Boateng, Muhar – Ad. Păun, Debeljuh, Petrila

Rezerve: Scuffet, Manea, Bălan, Hoban, Gîdea, Betancor, Hammershoy, Yeboah

Antrenor: Dan Petrescu

Echipele probabile din FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

FC U Craiova 1948: Popa – Enache, A. Duarte, R. Grigore, Huyghebaert – Achim, Asamoah – Baeten, Bauza, Chițu – Compagno

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Boateng, Bordeianu – Deac, Păun, Petrila – Debeljuh

Alb-albaştrii au debutat cu stângul în noul sezon. Au fost învinşi, pe teren propriu, de Farul lui Gică Hagi. Grameni şi Artean au înscris pentru constănţeni, singurul gol al lui FC U Craiova 1948 purtând semnătura lui Sidibe.

Întâlnim campioana ultimelor cinci ani, iar eu sper să obținem victoria. Dacă ne incomodează căldura? La ora meciului căldura o să fie un adversar pentru ambele echipe. Îmi doresc să punem în practică tot ce am pregătit la antrenamente în această săptămână și să obținem toate cele trei puncte. Jucătorii de la CFR nu vor veni obosiți în Bănie, deoarece după părerea mea ei au avut un meci ușor în cupele europene„, a declarat Andrea Compagno.

U Craiova 1948 a făcut un transfer important chiar înaintea meciului cu CFR Cluj. A anunţat, vineri seară, că a obţinut serviciile fotbalistului Kyriakos Papadopoulos, acesta semnând un contract pe doi ani. Papadopoulos are un C.V. impresionant ce include 136 de meciuri jucate în Bundesliga şi 8 goluri marcate, evoluând pentru echipe precum: Schalke 04, Bayer Leverkusen, RB Leipzig şi Hamburg SV, notează gruparea olteană.

De asemenea, fotbalistul are 24 de meciuri jucate în prima ligă din Croatia cu două goluri marcate, evoluând pentru Lokomotiva Zagreb, şi 26 de meciuri jucate în prima ligă din Grecia, unde a evoluat pentru Olympiacos şi, ultima dată, pentru Atromitos Athena.

Pentru naţionala Greciei, fundaşul central are 35 de meciuri jucate şi 4 goluri marcate, ultimul său meci în tricoul nationalei fiind pe data de 5 septembrie 2021.

Dan Petrescu, un car de nervi înainte de FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

Dan Petrescu a fost un car de nervi înainte de FC U Craiova 1948 – CFR Cluj. Antrenorul campioanei României este revoltat din cauza faptului că meciul se va juca la ora 16:00. Se aşteaptă ca fotbaliştii săi să fie loviţi din plin de caniculă şi să trăiască o experienţă similară cu cea cu care s-a confruntat el la Campionatul Mondial din Statele Unite.

Tot timpul e presiune, sunt conștient că avem nevoie de victorii. Nu îmi doream să vină acest meci din mai multe motive – căldură, deplasare și probleme de lot. Trebuie să jucăm, dar sper să nu pățească nimeni nimic. Mie îmi e cam frică. Poate numai la Mondialul din 94 a mai fost căldura asta. După meci, doctorul ne cântărea și spunea că pierdem 4 kilograme pe meci.

Craiova a făcut o echipă mult mai competitivă. Au ambiții mari, îl respect pe patron. E și el lângă echipă. Toți își doresc victoria. Dupăa cum au jucat cu Farul, au ambiții mari cu CFR Cluj. Marius Croitoru a avut rezultate bune cu noi, trebuie să vadă că nu e ușor să antreneze mai multe echipe. E un antrenor care știe ce face”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Cine își asumă ce ar putea să se întâmple? Vor fi 40 de grade la acea oră în Craiova, iar la nivelul solului se vor resimți 45! Se pare că pentru Ligă nu contează calitatea jocului, integritatea jucătorilor, numărul de spectatori și audiența, contează doar ca meciul să fie pus la orice oră pentru a fi bifat. Nimeni nu se gândește la jucători, și-au bătut joc de ei prin această programare!”, a spus şi Cristi Balaj.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și