Închide meniul
EXCLUSIV

Alex Chipciu încă are „coșmaruri” cu antrenamentele lui Thomas Neubert: „Acum mi se par imposibile!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2022, 23:18

Alex Chipciu încă are „coșmaruri cu antrenamentele lui Thomas Neubert: „Acum mi se par imposibile!

Alex Chipciu a jucat la FCSB în perioada 2012-2016

Alex Chipciu, într-un interviu / Alex Nicodim via hepta

  • Alex Chipciu încă are „coșmaruri” cu antrenamentele lui Thommy Neubert
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Alex Chipciu nu poate uita antrenamentele extreme la care era supus de Thomas Neubert la FCSB. Mijlocașul recunoaște că nu poate să mai execute în prezent exercițiile preparatorului german.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu a jucat la FCSB în perioada 2012-2016, timp în care Thomas Neubert l-a epuizat la fiecare antrenament.

Alex Chipciu încă are „coșmaruri” cu antrenamentele lui Thomas Neubert

„Antrenamentele cu Tommy au fost cele mai grele, se știau metodele. N-am vomitat dar erau grele. Acum mi se par imposibile dar merita atunci. Mi-e o foame de rezultate acum, la vârsta mea, și mi-as dori să câștig mereu.

Reclamă

Aveam foame de a ne antrena. Acum pentru un jucător la vârsta mea, la 33 de ani e mai greu să reziști la aceste antrenamente. Se crease și o poveste în jurul pregătirii fizice, adică ok, era foarte greu, dădeam teste, dar povestea în sine, imaginea ne făcea să fim monștri”, a spus Alex Chipciu, în exclusivitate pentru as.ro.

În ianuarie 2012, Alex Chipciu, pe atunci în vârstă de 22 de ani, se transfera de la FC Brașov la FCSB, pentru 1,2 milioane de euro. Gigi Becali a spart banca ca să-l aducă de la clubul de sub Tâmpa și nu s-a păcălit.

Reclamă

Alături de FCSB, Chipciu a câștigat trei titluri de campion al României, Cupa și Supercupa României. A jucat în grupele Champions League și a ajuns până în optimile Europa League, după victoriile istorice cu Chelsea și Ajax.

Thomas Neubert face legea și acum la FCSB

Thomas Neubert încă scoate untul din jucătorii lui FCSB la antrenamente. Andrei Cordea a povestit prin ce „chinuri” au trecut roș-albaștrii în această vară. 

„Ce este mai greu, am făcut. Sprinturi în mâini peste gărdulețe. Este normal, e perioada de pregătire, de acumulare. În timpul campionatului va fi mai ușor pentru noi. A fost bine primită vacanța după un campionat bun. Trebuie să luăm meci cu meci și să începem sezonul cu bine. Am primit mingea după o săptămână (n.r. – râde).

Reclamă 4 / 0/3

Eu am avut, când eram la Clinceni, am avut colegi care au fost la FCSB și au zis că pregătirea cu Tommy e foarte grea. Mai greu de atât nu cred că există. Foarte multă forță. Fotbalul din ziua de azi se bazează pe asta”, a spus Andrei Cordea, după amicalul FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0.

FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0

Jucătorii lui Toni Petrea au dat recital în primul amical disputat în această vară. La baza din Berceni, roş-albaştrii au marcat pe bandă rulantă în poarta moldovenilor. Dumiter a reuşit o „dublă”, iar Florinel Coman a fost autorul a două pase decisive.

Adrian Șut a deschis scorul în minutul 7, iar Cordea a dublat avantajul vicecamioanei în minutul 9. Până la pauză a punctat şi Ianis Stoica (28), dintr-o fază spectaculoasă reuşită de „Mbappe” Coman. Dumiter a făcut show în repriza secundă (57 – penalty, ’90+2). A marcat şi Ivan Mamut, în minutul 90.

Pentru FCSB urmează amicalul din deplasare, sâmbătă, cu Zimbrul Chișinău. Duelul va fi LIVE TEXT pe www.as.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”