Închide meniul

Atmosferă de vis la începutul derby-ului Rapid – FCSB! Fanii celor două rivale „au dat foc” stadionului

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2022, 21:56

Atmosferă de vis la începutul derby-ului Rapid – FCSB! Fanii celor două rivale „au dat foc stadionului

Atmosferă de vis la începutul derby-ului Rapid - FCSB! Fanii celor două rivale "au dat foc" stadionului

  • Rapid – FCSB, meci tare în Giuleşti
  • Atmosferă de vis în Giuleşti

Atmosferă de vis la începutul derby-ului Rapid – FCSB. Pe giuleşti, cele două galerii au avut torţe şi mesaje spectaculoase, partida fiind întreruptă câteva minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii de la FCSB au fost cei care au aprins primii torţele, dar rivalii de la Rapid nu au rămas mai prejos. Peluza „a luat foc”, iar mesajul a fost unul clar.

Atmosferă de vis la începutul derby-ului Rapid – FCSB

„Ne preţuim istoria şi apărăm prezentul. Cavalerii rămân de neclintit în templu”, au scris rapidiştii, care aşteaptă prima victorie din acest sezon de Superliga, chiar împotriva rivalilor.

Reclamă

De cealaltă parte, cei din Peluza Nord au afişat scurt: „O ştiaţi, este?” Ei au făcut referire la faptul că ultraşii rapidişti s-au lăudat sâmbătă că le-ar fi aflat coregrafia roş-albaştrilor.

Reclamă

Derby încins pe Giuleşti

Ultraşii giuleşteni din Peluza Nord se laudă că au descoperit care este scenografia rivalilor. Au făcut publice şi imaginile cu bannerele care erau pregătite de fanii vicecampioanei.

Un suporter al Rapidului ar fi aflat unde îşi pregătesc roş-albaştrii scenografia cu care vor veni în Giuleşti, a mers acolo şi a făcut câteva poze. Acestea au apărut pe Facebook, alături de un mesaj acid.

Reclamă 4 / 0/3

Gafă incredibilă făcută de Jandarmeria Română chiar înainte de Rapid – FCSB

Gafă incredibilă făcută de Jandarmeria Română înaintea derby-ului Rapid – FCSB, din etapa a 2-a a Superligii. A încurcat stadioanele într-un comunicat în care anunţau ce măsuri de ordine şi siguranţă publica a luat.

Chiar dacă a folosit, în primul paragraf, „Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală”, Jandarmeria i-a trimis pe fani pe Arena Naţională. A precizat că fanii Rapidului vor putea intra la meci prin Bulevardul Pierre de Coubertin, în timp ce ultraşii de la FCSB ar fi avut acces prin Bulevardul Basarabia şi Strada Maior Ion Coravu.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi