Închide meniul

CFR Cluj, reacție oficială după ce Dan Petrescu și jucătorii săi au înjurat FCSB la petrecerea de titlu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2022, 21:08

CFR Cluj, reacție oficială după ce Dan Petrescu și jucătorii săi au înjurat FCSB la petrecerea de titlu

Dan Petrescu, apărat de Cristi Balaj după scandările la adresa FCSB-ului

Dan Petrescu, în timpul unui meci pe banca lui CFR Cluj / SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

CFR Cluj, reacție oficială după ce Dan Petrescu și jucătorii campioanei au înjurat FCSB, la petrecerea de titlu. Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a explicat că „oboseala și alcoolul” au dus la acele scene pe care le regretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La petrecerea de titlu din Gruia, Dan Petrescu și jucătorii lui CFR Cluj au fost surprinși în timp ce scandau împotriva FCSB-ului, folosind cuvinte jignitoare la adresa familiilor rivalilor.

CFR Cluj, reacție oficială după ce Dan Petrescu și jucătorii săi au înjurat FCSB

Cristi Balaj s-a arătat extrem de dezamăgit de momentele respective și a încercat să își apere clubul. Președintele campioanei a declarat că entuziasmul, oboseala și alcoolul și-au spus cuvântul, rezultând acele injurii adresate „roș-albaștrilor”.

„Încep prin a caracteriza incidentul ca un eveniment regretabil. Am mai participat la evenimente cu echipa și nu am mai auzit asemenea scandări. Am fost acolo, au fost câțiva membri ai galeriei, persoane care folosesc asemenea scandări. Eu nu le agreez. Sunt crescut altfel și văd lucrurile diferit.

Starea de oboseală, entuziasmul, lucrurile și cuvintele care i-au deranjat spuse din tabara adversă au dus la asta. Oboseala și consumul de alcool, care a fost în cantități destul de însemnate, au dus la acest moment regretabil. Vreau să îmi cer scuze, nu mă caracterizează.

Reclamă

Nu mi-aș dori să mai aud astfel de scandări. Am fost unul dintre cei care au contestat cu vehemență când s-au adresat anumite cântece și scandări la adresa unui membru din familia lui Mihai Stoica.

Versurile nu sunt foarte greu de reținut, dar nu l-am văzut pe Dan Petrescu să fi cântat. L-au prins în mijlocul evenimentelor. A avut neinspirația să nu plece de acolo, dar nu a fost el cel care a dat tonul.”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Gabi Balint l-a făcut praf pe Dan Petrescu după ce antrenorul lui CFR Cluj a înjurat FCSB

Gabi Balint a fost extrem de revoltat când a văzut imaginile de la petrecerea lui CFR Cluj și a avut un mesaj extrem de dur la adresa celui pe care „l-am considerat întotdeauna un apropiat, un prieten, un coleg”.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu nu am am auzit, până acum, pe nimeni să-l facă praf pe Dan Petrescu. A, n-am fost de acord cu un anumit joc sau altul, sau cu tactica, sau că echipa este în scădere. Dar nu cred că a fost cineva care să nu-l respecte, să-l vorbească urât. El este ca bolnavul, ăla, închipuit. Tot timpul se plânge și nu înțeleg de ce, că este unul dintre cei mai buni antrenori din România.

Are atâtea campionate câștigate, a demonstrat, toată lumea l-a recomandat la națională. Este ca o bocitoare, plânge tot timpul că are cineva ceva cu el și el câștigă. Probabil că este stilul lui și trebuie să-l înțelegem.

Dar ce s-a întâmplat la acea petrecere, când… Eu nu am putut să cred că Dan Petrescu, fostul stelist, fostul coleg. Că el a crescut la Steaua, eu nu am crescut la Steaua. Steaua l-a făcut fotbalist. Este adevărat că pe unii Steaua i-a făcut și oameni. Eu nu am crezut că el poate să spună așa ceva, să cânte așa ceva despre familiile, despre suporterilor Stelei, chiar dacă sunt împărțiți. În suflet, toți sunt suporterii Stelei.

Dan Petrescu, pus la zid de Gabi Balint după scandările obscene de la petrecerea de titlu!

Nu poți să faci așa ceva. Sunt total decepționat și îmi pare tare rău. L-am considerat întotdeauna un apropiat, un prieten, un coleg, am împărășit atâtea clipe, bune, rele, cu această echipă. Am auzit tribunele cum îl aclamau, pline cu steliști. Oricât de beat ai fi, beat de fericire că știu că nu bea, că a câștigat campionatul, nu poți să faci așa ceva.

Ce am văzut la acea petrecere, ce s-a cântat acolo… nu am cuvinte să spun ce ar merita aceia, că n-a fost doar Dan Petrescu. Pentru mine a fost un moment în care mi-aș fi dorit orice pe lume astea să se întâmple, dar să nu văd acel lucru, și pe Dan Petrescu în mijlocul lor.

Nici nu știu dacă scuzele pe care și le-ar cere ar fi suficiente în momentul ăsta. Cu atitudinea asta, nu poți ajunge departe, la o echipă mare. Va fi aici, în România, în Turcia, țările arabe, China. Cum ai putea să-l vezi pe Guardiola sau pe marii antrenori ai lumii să scandeze asemenea inepții, mai ales împotriva echipei care te-a crescut.”, a „tunat” Gabi Balint, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și