Închide meniul

Gabi Balint l-a făcut praf pe Dan Petrescu după ce antrenorul lui CFR Cluj a înjurat Steaua: „Nu poți să faci așa ceva, oricât ai fi de beat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2022, 22:36

Gabi Balint l-a făcut praf pe Dan Petrescu după ce antrenorul lui CFR Cluj a înjurat Steaua: „Nu poți să faci așa ceva, oricât ai fi de beat!

Gabi Balint l-a criticat aspru pe Dan Petrescu pentru că a înjurat Steaua

Dan Petrescu și Gabi Balint au fost colegi la Steaua și la națională / Colaj Hepta, AS.ro

Gabi Balint l-a făcut praf pe Dan Petrescu după ce antrenorul lui CFR Cluj a înjurat Steaua, la petrecerea de titlu. Fostul său coleg din Ghencea și de la naționala României a ținut un discurs intens, în care l-a pus la zid pe „Bursuc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR a câștigat cel de-al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1, iar ardelenii au dat drumul la sărbătoare la un hotel din Cluj.

Gabi Balint l-a făcut praf pe Dan Petrescu după ce antrenorul lui CFR Cluj a înjurat Steaua

În timpul petrecerii de titlu, Dan Petrescu a fost surprins în timp ce scanda împotriva steliștilor și familiile lor, alături de jucătorii CFR-ului.

Gabi Balint a fost extrem de revoltat când a văzut imaginile de la petrecerea lui CFR Cluj și a avut un mesaj extrem de dur la adresa celui pe care „l-am considerat întotdeauna un apropiat, un prieten, un coleg”.

„Eu nu am am auzit, până acum, pe nimeni să-l facă praf pe Dan Petrescu. A, n-am fost de acord cu un anumit joc sau altul, sau cu tactica, sau că echipa este în scădere. Dar nu cred că a fost cineva care să nu-l respecte, să-l vorbească urât. El este ca bolnavul, ăla, închipuit. Tot timpul se plânge și nu înțeleg de ce, că este unul dintre cei mai buni antrenori din România.

Reclamă

Are atâtea campionate câștigate, a demonstrat, toată lumea l-a recomandat la națională. Este ca o bocitoare, plânge tot timpul că are cineva ceva cu el și el câștigă. Probabil că este stilul lui și trebuie să-l înțelegem.

Dar ce s-a întâmplat la acea petrecere, când… Eu nu am putut să cred că Dan Petrescu, fostul stelist, fostul coleg. Că el a crescut la Steaua, eu nu am crescut la Steaua. Steaua l-a făcut fotbalist. Este adevărat că pe unii Steaua i-a făcut și oameni. Eu nu am crezut că el poate să spună așa ceva, să cânte așa ceva despre familiile, despre suporterilor Stelei, chiar dacă sunt împărțiți. În suflet, toți sunt suporterii Stelei.

Dan Petrescu, pus la zid de Gabi Balint după scandările obscene de la petrecerea de titlu!

Nu poți să faci așa ceva. Sunt total decepționat și îmi pare tare rău. L-am considerat întotdeauna un apropiat, un prieten, un coleg, am împărășit atâtea clipe, bune, rele, cu această echipă. Am auzit tribunele cum îl aclamau, pline cu steliști. Oricât de beat ai fi, beat de fericire că știu că nu bea, că a câștigat campionatul, nu poți să faci așa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Ce am văzut la acea petrecere, ce s-a cântat acolo… nu am cuvinte să spun ce ar merita aceia, că n-a fost doar Dan Petrescu. Pentru mine a fost un moment în care mi-aș fi dorit orice pe lume astea să se întâmple, dar să nu văd acel lucru, și pe Dan Petrescu în mijlocul lor.

Nici nu știu dacă scuzele pe care și le-ar cere ar fi suficiente în momentul ăsta. Cu atitudinea asta, nu poți ajunge departe, la o echipă mare. Va fi aici, în România, în Turcia, țările arabe, China. Cum ai putea să-l vezi pe Guardiola sau pe marii antrenori ai lumii să scandeze asemenea inepții, mai ales împotriva echipei care te-a crescut.”, a „tunat” Gabi Balint, pentru digisport.ro.

Dan Petrescu, descătuşat după ce a făcut-o pe CFR Cluj campioană în Liga 1

E cel mai frumos (n.r. titlu), ultimul e mereu cel mai frumos. Trei zile numai poze şi petrecere„, a glumit Dan Petrescu în momentul în care i-a fost adus trofeul Ligii 1.

Dan Petrescu nu i-a uitat pe criticii săi şi l-a ironizat pe Mihai Stoica, cel care îl făcuse praf la finalul meciului dintre CFR şi Unversitatea Craiova.

E clar că la toate cele cinci campionate câştigate am avut o contribuţie. La 3 din ele am fost aproape tot timpul, la celelalte 2 nu am fost tot anul. Dar la toate 5 am şi eu 1% la fiecare trofeu. Acest titlu a fost mai greu decât toate celelalte la un loc. Nu mă aşteptam sincer ca Voluntari să facă un meci extraordinar, la fel cum a făcut şi Craiova azi. Şi-au vândut scump pielea.

S-a văzut că a fost un campionat corect, cei de la Craiova cred că au făcut cel mai bun meci din campionat. Au încercat în toate poziţiile să ne încurce, să dea goluri. Şi a băgat cea mai puternică echipă, cred că 7 fundaşi aveau, cei mai puternici, cei mai înalţi. Au încercat să ne încurce. Craiova nu se bătea pentru niciun loc.

E bine până la urmă că nu mai sunt îndoieli. Golul pe care l-am primit m-a supărat. Nu aş fi vrut în meciurile astea să primim gol, acolo se arată forţa echipei. Vreau să le mulţumesc fanilor. Principalii artizani clar că sunt jucătorii. Când m-am întors la CFR am zis că un titlu nu îl câştigă antrenorul, îl câştigă toată lumea. Şi când îl pierde, îl pierde antrenorul. Condiţiile de la club au fost excelente. S-a dovedit că suntem o familie. Nu e uşor să câştigi 5 titluri la rând. În continuare aştept să fiu criticat, cum s-a întâmplat de când sunt antrenor aici. Am fost făcut praf şi pulbere non stop! Dar până la urmă medalia e aici. Ceilalţi vorbesc şi eu câştig trofee.

Reclamă

Mi s-a cerut şi demisia, mi s-a spus că nu înţeleg nimic, că jucăm nu ştiu cum. Îi felicit pe cei care, aşa uşor, dau declaraţii despre mine, un antrenor şi un jucător care am făcut ceva pentru fotbalul românesc. Ca jucător mi-am dat viaţa, am scos lumea în stradă, iar ca antrenor uitaţi-vă, fac lumea fericită! Nu merit acest tratament pe care îl am în România, nu merit!„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și