Închide meniul

Claudiu Keşeru, dorit de UTA! Atacantul de 35 de ani se poate bate cu FCSB în sezonul viitor al Ligii 1

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2022, 17:30

Claudiu Keşeru, dorit de UTA! Atacantul de 35 de ani se poate bate cu FCSB în sezonul viitor al Ligii 1

Claudiu Keşeru este dorit de UTA

Claudiu Keşeru ar putea juca la UTA în sezonul viitor | ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO

Claudiu Keşeru, dorit de UTA. „Bătrâna Doamnă” vrea să de o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor şi să îl aducă pe atacantul de 35 de ani care a fost exilat de Gigi Becali de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keşeru poate continua în Liga 1, după ce a fost renegat de Gigi Becali. Atacantul roş-albaştrilor este dorit de UTA, scrie gsp.ro.

Claudiu Keşeru, dorit de UTA. Atacantul de 35 de ani a fost exilat de Gigi Becali

Pentru Keşeru, transferul al UTA ar fi unul ideal, mai ales că va fi aproape de Oradea, oraşul său natal. În locul lui Claudiu Keşeru, Gigi Becali poate aduce un atacant chiar de la UTA. „Perla” Aradului, David Miculescu este un jucător pe placul patronului FCSB.

„Tată, nu mă mai întrebați de Claudiu Keșeru. Lucrurile sunt foarte clare cu el, iar Keșeru știe foarte bine ce vom face de la vară. I s-a spus clar încă din iarnă, atunci când nu a vrut să plece. Nu mai are rost să vorbim despre el că nu e bine. Pe cine voi aduce în locul lui?

Sincer, îmi cam place David Miculescu ăla de pe la UTA. Au fost și niște discuții acum ceva timp, dar nu s-au concretizat. Acum am văzut că băiatul și-ar dori totuși să plece afară. Așa am văzut eu niște declarații. Mi-ar plăcea să vină la noi, dar acum, hai să văd ce vom face noi cu titlul, iar de la vară vom încerca poate să mai avem o discuție cu UTA și cu băiatul.

Reclamă

Vreau să văd clar ce își dorește și băiatul, că dacă el nu vrea să vină la noi, atunci nu mai are rost să facem cu nimeni nicio discuție”, spunea Gigi Becali la începutul lunii mai, potrivit prosport.ro.

Claudiu Keşeru, salariu uriaş la FCSB

Claudiu Keşeru a venit la începutul sezonului la Ludogoreţ, însă nu a putut să îl mulţumească pe Gigi Becali. Chiar şi aşa, Keşeru a avut unul dintre cele mai mari salarii din lor: 25.000 de euro pe lună.

Din cauza salariului pe care îl are, Becali l-a anunțat deja că nu își dorește să-i prelungească înțelegerea. Claudiu Keșeru are al doilea cel mai mare salariu de la FCSB. Primește, lunar, 25.000 de euro. Căpitanul Florin Tănase este cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei. Gigi Becali îi oferă 30.000 de euro pe lună. Podiumul celor mai mari salarii plătite de roș-albaștri este completat de Florinel Coman, care încasează 20.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Claudiu Keşeru a jucat 18 meciuri pentru FCSB în Liga 1, timp în care a marcat 5 goluri şi a dat 3 pase decisive.

Recomandări
  • Claudiu Keşeru, dorit de UTA
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și