Închide meniul

Salariul lui Malcom Edjouma, la FCSB! Cum arată Top 3 al celor mai bine plătiți jucători ai lui Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 11:11

Salariul lui Malcom Edjouma, la FCSB! Cum arată Top 3 al celor mai bine plătiți jucători ai lui Gigi Becali

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

”A durat negocierea la salariu, a zis că fără 14.000 sau 15.000 nu vine. S-a ajuns la 14.000, s-a făcut o medie. N-am fost niciodată atât de bucuros de un transfer ca de transferul ăsta”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salariul lui Malcom Edjouma la FCSB. Cum arată topul primilor 3 salarii

Suma de 14.000 de euro pe lună e una foarte bună pentru Liga 1, dar nu se apropie de cele câștigate de cei mai importanți jucători din echipa lui Becali. Căpitanul Tănase are cel mai mare salariu, 30.000 de euro.

Al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Toni Petrea este Claudiu Keșeru, cu 25.000 de euro lunar. Podiumul este completat de Florinel Coman, care primește lunar 20.000 de euro de la vicecampioni.

Citește și:

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare de la negocierile pentru Malcom Edjouma

Gigi Becali l-a luat pe Malcom Edjouma de la FC Botoşani. Patronul vicecampioanei a făcut dezvăluiri incendiare de la negocieri şi a spus că era dispus să plătească şi dublu pentru a-l putea lua pe jucător.

Gigi le-a plătit moldovenilor 330.000 de euro, dar spune că ar fi plătit şi dublu pentru a-l avea pe jucător. „L-am văzut o dată acum vreo 2-3 luni, când a făcut o incursiune în genul lui și am zis că poate e întâmplare. L-am mai văzut o dată tot așa… cum să ajungă un jucător valoros în România? Vorbeam cu el cu MM: „De vreo 20 de ani îți spun că vreau un închizător care să dea și goluri. I-am spus acum hai să-l luăm”. Noi nu prea mai voiam să luăm străini, dar nu înțelegeam cum a venit el din Franța, cum a scăpat. I-am zis lui Meme că e jucătorul care ne lipsește, care ar da o maturitate în jocul nostru. Discuția am avut-o înainte cu vreo săptămână.

Reclamă

MM a zis că cere Iftime sigur 7-800.000 de euro. Am zis că o să-l luăm, ce să facem. M-a convins cu CFR Cluj, era fundaș, și mijlocaș, era pe tot terenul. Am zis că e de mare nivel. Am sunat acum două seri, am întrebat despre el. Mi-a spus că mai e o echipă din România care era interesată de el. Eu eram dispus să dau oricât, nu mai conta. Mi-a spus o sumă… când am văzut l-am sunat pe Iftime, l-am felicitat. I-am spus că mai bine îi zic de Dawa…a spus că nu îl vinde, că nu discutăm. M-am făcut că nu știu nimic. Avea ofertă din Polonia și a spus că nu discută sub 400.000. Eu eram dispus să dau și dublu. I-am spus: „Lasă vrăjeala, îți dau 200.000”. A doua zi mi-a spus că are ofertă din Polonia și mi-a zis că nu îl dă sub 350.000″, a dezvăluit Gigi Becali”, conform sursei citate mai sus.

Jucătorul cotat la 500.000 de euro a disputat în acest sezon 21 de partide în toate competițiile. El a marcat 4 goluri și și-a trecut în cont și 3 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Malcom Edjouma va câștiga 14.000 de euro la FCSB
  • Florin Tănase e cel mai bine plătit jucător al lui Gigi Becali

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și