Închide meniul
VIDEO

Constantin Budescu, vești excelente de la recuperare. „Budi” așteaptă oferta de la Petrolul. „O să revin mai repede!” Hai, România! În fiecare zi | EXCLUSIV

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 mai 2022, 23:45

Constantin Budescu, vești excelente de la recuperare. „Budi așteaptă oferta de la Petrolul. „O să revin mai repede! Hai, România! În fiecare zi | EXCLUSIV

Constantin Budescu s-a accidentat la începutul lunii aprilie

Constantin Budescu, la recuperare, în sala de forță / as.ro

Constantin Budescu are vești excelente de la recuperare și îi surprinde pe medici. „Budi” așteaptă oferta de la Petrolul, odată cu promovarea „lupilor galbeni” în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Budescu îi e dor de fotbal! Vrea să joace cu Petrolul în prima ligă, aşa că stă cu orele la recuperare ca să revină cât mai repede!

Constantin Budescu, cel mai silitor elev la recuperare, așteaptă oferta de la Petrolul

Budescu s-a rupt la început de aprilie şi medicii i-au dat 6 luni ca să revină. Dar el vrea mai repede, aşa ca e cel mai silitor elev la recuperare.

Este foarte bine, acum că deja sunt în adidași este excepțional. Sunt și înainte un pic, și cred eu că o să revin mai repede”, a spus Budescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Lui Budescu îi expiră contractul cu Voluntari în vară. Iar visul lui e să joace cu Petrolul în liga întâi!

Reclamă

„N-am apucat să joc în Liga 1 pentru ei, n-am apucat să joc pentru Petrolul nici pe noul stadion, așa ca mi-aș dori la un moment dat să joc și acolo”, a mai spus Budescu.

La 33 ani, Budescu nu ia în calcul să se retragă. El vrea să o ia pe urmele colegului Tamaş.

„Cât de mulți ani, în jur la 40 de ani, acolo să ajung”, a încheiat Budescu.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă nu sunt șanse să fie convocat de Edi Iordănescu la meciurile din luna iunie, Budescu poate spera ca în luna septembrie să îmbrace din nou tricoul naționalei.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Constantin Budescu, dezamăgit că CFR Cluj a câștigat titlul în fața lui FCSB

Budescu şi-ar fi dorit ca meciul din ultima etapă a play-off-ului, FCSB – CFR Cluj, să se joace cu titlul pe masă. Internaţionalul român era pregătit să facă deplasarea la Buzău pentru a urmări derby-ul.

„Budi” e sigur că, dacă FCSB nu se încurca cu FC Voluntari, trupa lui Dan Petrescu ar fi avut mari probleme.

Reclamă

Merită felicitări CFR Cluj, a câştigat cel de-al 5-lea campionat la rând. Dacă apucau să joace în ultima etapă, acum le era destul de greu. Toată lumea se aştepta ca Steaua (n.r. FCSB) să o bată pe FC Voluntari, dar nu s-a întâmplat asta. Păcat că nu s-a jucat această finală (n.r. FCSB – CFR Cluj), această ultimă etapă. Voiam şi eu sa merg la meci„, a declarat Constantin Budescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cu 10 meciuri şi un gol în tricoul lui FCSB, în această stagiune, Budescu visa la medalia de campion. Ştie unde s-a pierdut titlul.

(Reporter: Unde a pierdut FCSB titlul?) S-au pierdut foarte multe puncte, cu echipele de la subsolul clasamentului. Şi asta a contat foarte mult„, a mai spus Budescu.

FCSB are 53 de puncte, cu patru mai puţin decât CFR Cluj înaintea meciului direct. Confruntarea din ultima etapă se va juca numai pentru palmares.

Recomandări
  • Constantin Budescu își pregătește revenirea
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și