Închide meniul

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2022, 20:20

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 transmite meciurile naționalei României în următorii 6 ani

Profimediaimages

Antena 1 a cumpărat drepturie pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

  • 7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Hai, România! În fiecare zi

Sub sloganul „Hai, România! În fiecare zi.„, Antena 1 a investit în cel mai lung parteneriat semnat de o televiziune comercială din România cu UEFA pentru a transmite meciurile naţionalei până în 2028!

Pentru că „România ne uneşte”, Antena 1 transmite mecuri din următoarele preliminarii EURO 2024 organizat în Germania, meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2026 organizat în SUA, Mexic şi Canada, integral şi exclusiv preliminariile EURO 2028 şi două ediţii Nations League, în 2022 şi 2024.

Edi Iordănescu cere susţinerea fanilor înaintea debutului în Nations League

Selecționerul naţionalei României a făcut dezvăluiri din interior după amicalul cu Israel, scor 2-2-. Edi anunţă că suporterii pot contribui decisiv la obținerea unei performanțe uriașe. Tricolorii nu s-au mai calificat la Campionatul Mondial din 1998 şi din 2016 la Campionatul European.

Reclamă

Am văzut că a fost un val destul de negativ în jurul echipei şi vă fac o mărturisire din interior, chiar dacă nu îmi place să fac asta. O spun, o folosiţi cum credeţi, dacă credeţi, dar eu o fac şi îmi asum ce spun. Acest grup are nevoie de la voi de suport! Are nevoie ca lumea să facă un front comun, să fim mai pozitivi, să încercăm să-i ajutăm dacă vrem să mergem la un turneu final. Dacă nu, există posibilitatea să mai ratăm o calificare şi să o luăm de la capăt la fel.

Nu vreau să mă compătimească nimeni, ştiu unde am venit şi să îmi asum totul. Dar să vorbim despre selecţioner, indiferent cine ar fi fost el dacă nu aş fi fost eu aici, după 4 zile când am schimbat faţa echipei, când jumătate din jucători erau bolnavi prin camere… în 4 zile putem să creem ocazii de joc şi automatisme, impulsuri?! Sigur, s-au făcut anumite lucruri, am moştenit lucruri bune. Îi mulţumesc lui Mirel, îi mulţumesc lui Cosmin, dar dacă nu ne-am calificat înseamnă că avem în continuare de muncă„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Antena 1 transmite meciurile României în următorii 6 ani
  • Ce partide ale tricolorilor pot fi urmărite pe Antena 1 în luna iunie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și