Închide meniul

Dan Petrescu, fermecat de Rapid! „Bursucul” a lăudat echipa lui Adrian Mutu. „Va fi în play-off!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 mai 2022, 20:31

Dan Petrescu, fermecat de Rapid! „Bursucul a lăudat echipa lui Adrian Mutu. „Va fi în play-off!

Dan Petrescu a câştigat patru titluri cu CFR Cluj

ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

  • Dan Petrescu pariază toți banii pe Rapid
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Dan Petrescu crede că Rapid va fi surpriza sezonului următor de Liga 1. „Bursucul” e sigur că formația lui Adrian Mutu va juca în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Se va lupta 100% la play-off, și cred că se va califica. La ce lot au acum, cred că Rapidul va fi în play-off. Sepsi va fi o echipă puternică, deja e o echipă puternică”, a spus Dan Petrescu, conform sport.ro.

Dan Petrescu crede că Rapid va juca în play-off

Rapid, promovată în Liga 1 anul trecut, a încheiat sezonul fără emoții în privința retrogradării. Giuleștenii au trăit însă dezamăgirea ratării play-off-ului și, ulterior, a barajului pentru Conference League.

Reclamă

2003 e anul când Rapid a câștigat ultimul titlu în Liga 1, când antrenor era Mircea Rednic. În sezonul următor, alb-visiniii vor sărbători 100 de ani de la înființarea clubului.

Rapid a pierdut procesul cu Julio Cesar

Echipa de sub Grant a primit o notificare din partea FIFA, în luna aprilie, în care este precizat faptul că a pierdut procesul cu Júlio César da Silva e Souza, fostul jucător al „alb-vișiniilor” din sezonul 2008/2009.

Reclamă

Potrivit Prosport, Rapid este obligată să achite suma de 400.000 de euro, plus alte 200.000 de euro sub formă de penalități, către fostul jucător sud-american.

Daniel Niculae a confirmat informația respectivă și a anunțat că Rapid va face recurs în încercarea disperată de a scăpa de datoria respectivă. Președintele giuleștenilor a dezvăluit că mai există datorii către alți doi jucători, însă sumele sunt „mult mai mici”.

„Da, din păcate este adevărat. Am pierdut un proces, mai avem o cale excepțională pentru a face recurs. Vom merge pâna în pânzele albe pentru a demonstra dreptatea. Nu este o sumă atât de mare. Mai sunt doar doi dintre foștii jucători care au deschis proces, dar sumele sunt mult mai mici.

Reclamă 4 / 0/3

Problema este că e o mare nedreptate. Dacă vom pierde și vom fi nevoiți să plătim, vom demonstra că suntem de neclintit și că Rapidul este un club sănatos, care va redeveni mare.”, a spus Daniel Niculae, pentru digisport.ro.

Dacă nu va reuși să întoarcă decizia, Rapid va avea termen 30 de zile să achite cei 600.000 de euro. Altfel, formația giuleșteană ar urma să fie sancționată.

Rapid nu va disputa barajul pentru Conference League!

Federația a clarificat situația, după ce a apărut ipoteza că Rapid ar mai avea o șansă de a ajunge la barajul pentru calificarea în Conference League.

FRF a anunțat că, în cazul în care Sepsi Sf. Gheorghe va câștiga Cupa României, FC Botoșani, adversara covăsnenilor din primul meci de baraj, se va califica direct în al doilea meci de baraj, contra Universității Craiova.

„În cazul în care Sepsi OSK Sf. Gheorghe va câştiga finala Cupei României, FC Botoşani, ocupanta locului secund în play-out, va disputa acest meci de baraj.

În cealaltă eventualitate, adică dacă Sepsi OSK nu va câştiga Cupa României, barajul preliminar va fi Sepsi OSK – FC Botoşani, programat luni, 23 mai, ora 20:30, la Sf. Gheorghe, iar câştigătoarea va da bătălia finală pentru UEFA Conference League.”, a anunțat FRF, într-un comunicat oficial.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”