Închide meniul

Adrian Mutu spune ”pas” posibilului baraj pentru Conference League: ”Prefer vacanță! Ne facem de râs dacă jucăm!”

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2022, 11:12

Adrian Mutu spune ”pas” posibilului baraj pentru Conference League: ”Prefer vacanță! Ne facem de râs dacă jucăm!”

Adrian Mutu are duel cu Marius Măldărăşanu

Adi Mutu, în faţa unui nou meci în Giuleşti/ SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Adrian Mutu spune ”pas” posibilului baraj pentru Conference League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Adrian Mutu spune ”pas” posibilului baraj pentru Conference League. Rapid încă nu știe dacă va avea posibilitatea de a juca în cupele europene, dar ”Briliantul” preferă vacanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleștenii au fost umiliți chiar în meciul care îi putea trimite la barajul pentru Conference League. Adrian Mutu este de părere că giuleștenii ”se fac de râs” dacă vor evolua în Europa.

Adrian Mutu spune ”pas” posibilului baraj pentru Conference League

„Trebuia să ne zică și nouă mai de mult. Acum e ușor, am căzut pe locul 3. Dar până acum am condus în playout-ul. Eu unul nu țin neapărat să joc acest baraj, nu merităm cu atitudinea asta. Nu am arătat în ultimele meciuri că merităm Conference League sau barajul măcar.

Reclamă

Prefer să am o vacanță mai mult și să îmi pregătesc sezonul care vine mult mai bine și să dăm totul sezonul care urmează. Cu asemenea atitudine ne facem de râs în Conference League”, a declarat Adrian Mutu la conferința de presă.

Adrian Mutu, un car de nervi după Mioveni – Rapid 3-2

Adrian Mutu a fost un car de nervi după Mioveni – Rapid 3-2. ”Briliantul” și-a făcut praf elevii și anunță că va începe ”revoluția” la echipă.

Reclamă

Sepsi a terminat pe primul loc în play-out, cu 42 de puncte. A fost urmată de FC Botoşani, care a învins-o cu 4-0 pe Academica Clinceni. Fără victorie în ultimele trei etape, Rapid a încheiat pe locul 3, cu 39 de puncte.

”Obiectivul nu ăsta a fost. Voiam să câștigăm play-out-ul. Apoi era barajul. Ce se întâmplă e de noaptea minții. N-am apucat să respir că am luat gol imediat. Nu merităm Europa, nu suntem pregătiți. Am primit gol cu o asemenea lejeritate… O echipă care vrea în play-off trebuie să fie mult mai matură. Le cer scuze suporterilor! 

Chiar dacă am jucat împotriva unei echipe care a făcut anti-fotbal, am marcat două goluri. Dacă nu luam goluri, era 2-0, nu? Au dat trei din trei faze. Nu ne-au dominat vreo secundă. Când treceau de jumătatea noastră era sărbătoare. FC U Craiova și-a dat viața pe Giulești, dar azi a luat 5.

Reclamă 4 / 0/3

N-am pățit așa ceva de când sunt în fotbal. Ne-am făcut de râs. Am pierdut în minutele 90+5 și 90+6. Din astea 6 goluri, trei le-am primit după ce am dat. Mă face să mă gândesc că nu e o atitudine corectă. Nu merităm Europa. Vom face o analiză și vom pleca la drum cu băieții care vor să facă ceva la Rapid. Am eșuat când am văzut că nu avem presiune. Eu vreau să duc Rapid în play-off. Vreau jucători cu mentalitate de învingători”, a declarat Adrian Mutu la finalul eșecului cu CS Mioveni.

Cum mai poate ajunge Rapid la barajul pentru Conference League

Cum mai poate ajunge Rapid la barajul pentru Conference League. Giuleştenii au fost învinşi în ultima etapă a Ligii 1 şi şi-au compromis, pentru moment, şansele de a ajunge în cupele europene. Mai există un scenariu care îi salvează după CS Mioveni – Rapid 3-2. 

Alb-vişiniii au nevoie ca Sepsi Sfântu Gheorghe să câştige finala Cupei României cu FC Voluntari care va fi joi, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. 

Dacă echipa lui Cristiano Bergodi va obţine trofeul, atunci va fi calificată direct în preliminariile Conference League. Locul lui Sepsi de la baraj va fi luat de Rapid, care se va duela astfel cu FC Botoşani. Câştigătoarea va juca apoi cu Universitatea Craiova. 

FRF nu a prevăzut această situaţie în regulament. Nu s-a luat în calcul un astfel de scenariu şi rămâne de văzut care va fi răspunsul oficialilor Federaţiei. Este haos total. Din informaţiile AS.ro, LPF îşi doreşte ca Rapid să fie acceptată la baraj, dar FRF va lua decizia finală. Răspunsul final va fi comunicat abia mâine.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”