Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

David Miculescu e departe de FCSB: „Diferenţa e foarte mare”. Detalii de la negocierile cu Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 20 iulie 2022, 10:59

Reclamă
David Miculescu e departe de FCSB: „Diferenţa e foarte mare. Detalii de la negocierile cu Gigi Becali

David Miculescu e departe de FCSB

David Miculescu, în tricoul UTA / Hepta

David Miculescu e departe de FCSB. Agentul Bogdan Apostu a dezvăluit cum decurg negocierile cu Gigi Becali, dar şi că diferenţa dintre suma oferită de vicecampioană şi cea cerută de UTA e una uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi a spus în mai multe rânduri că e dispus să pună pe masă 500.000 de euro pentru transferul jucătorului de 21 de ani cotat la 1.2 milioane de euro. UTA a cerut în schimb peste 1.5 milioane de euro pentru fotbalistul legat de arădeni până în 2024.

David Miculescu e departe de FCSB

„Știi cum e cu Gigi? Cu Gigi e greu de negociat dacă nu e foarte sigur. Dacă își dorește cu adevărat un jucător, face tot posibilul, tot ce depinde de el, și reușește să îl aducă.

(n.r. despre David Miculescu) Ideea este că e vorba de banii oamenilor. Diferența dintre 500.000 de mii de euro și un milion jumate este foarte mare. Sunt banii dânșilor și ei știu ce vor să facă cu ei”, a spus Apostu, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Gigi Becali îl vrea încă pe David Miculescu

David Miculescu a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la UTA, în sezonul trecut. Atacantul cotat la 1,2 milioane de euro, a marcat 8 goluri în 38 de partide bifate.

Reclamă

„Singurul lucru pe care îl vreau eu e un atacant, dar nu găsesc în România atacant de care vreau eu. Mă interesează și acum Miculescu, dar dau 500.000. Da, îl vreau, dar dau 500.000.

Dau eu un milion, sunt nebun? Deocamdată nu văd un atacant care să fie ceea ce vreau eu. Cel care îmi plăcea mie era Omrani, nu știu ce a mai făcut, dacă a semnat sau nu. El a cerut salariu mare, vreo 50.000 pe lună, nu dau eu așa ceva”, spunea Gigi Becali, pentru digisport.ro.

David Miculescu: ”M-ar încânta Spania sau Italia!”

Atacantul de 21 de ani vrea să plece din România direct într-un campionat puternic. La Liga sau Serie A sunt cele mai potrivite destinații, a dezvăluit acesta.

Reclamă 4 / 0/3

”Am discutat cu conducerea, șefii clubului mi-au povestit despre faptul că se țintește performanța în acest sezon, iar asta n-a putut decât să mă bucure. A fost motivul principal pentru care am și acceptat o prelungire de contract până în vara lui 2024. A contat și detaliul că UTA mi-a deschis porțile spre Liga 1, poate altfel nu evoluam încă în prima divizie

Am luat în calcul că plecam foarte departe de țară și într-un fotbal mai puțin dezvoltat decât în Europa. Sigur, era vorba despre un salariu foarte generos, dar n-am 28 de ani, astfel încât să fiu spre finalul carierei și să caut rapid o împlinire financiară. Acum mă interesează să prind un eventual contract în Occident, poate la o formație de Champions League. M-ar încânta Spania sau Italia.

(n.r. – Claudiu Keșeru) Mi-a împărtășit din experiențele lui, iar asta mă ajută la dezvoltarea mea. Mi-a dat sfaturi și pentru viața extrasportivă, mi-a sugerat să fiu foarte atent și la pregătirea fizică”, a declarat David Miculescu, potrivit playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” Vezi toate știrile
Citește și