Închide meniul

Gigi Becali își poate lua gândul de la transferul lui David Miculescu: ”M-ar încânta Spania sau Italia!” Ce sfat i-a dat Claudiu Keșeru

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iulie 2022, 8:11

Gigi Becali își poate lua gândul de la transferul lui David Miculescu: ”M-ar încânta Spania sau Italia!” Ce sfat i-a dat Claudiu Keșeru

David Miculescu a refuzat America. A fost dorit și de Gigi Becali la FCSB

CIPRIAN PETCUT / MEDIAFAX FOTO

Gigi Becali își poate lua gândul de la transferul lui David Miculescu. Atacantul de 21 de ani vrea să plece din România direct într-un campionat puternic. La Liga sau Serie A sunt cele mai potrivite destinații, a dezvăluit acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaționalul de 21 de ani îşi dorea să ajungă într-un campionat puternic din Europa. Recent, Miculescu s-a aflat pe radarul lui Sassuolo, Orlando City și FC Charlotte, dar nu s-a simțit pregătit să facă pasul în străinătate. În cele din urmă, tânărul atacant a decis să rămână la UTA, după ce s-a consultat cu familia și agentul său.

Gigi Becali își poate lua gândul de la transferul lui David Miculescu

”Am discutat cu conducerea, șefii clubului mi-au povestit despre faptul că se țintește performanța în acest sezon, iar asta n-a putut decât să mă bucure. A fost motivul principal pentru care am și acceptat o prelungire de contract până în vara lui 2024. A contat și detaliul că UTA mi-a deschis porțile spre Liga 1, poate altfel nu evoluam încă în prima divizie

Am luat în calcul că plecam foarte departe de țară și într-un fotbal mai puțin dezvoltat decât în Europa. Sigur, era vorba despre un salariu foarte generos, dar n-am 28 de ani, astfel încât să fiu spre finalul carierei și să caut rapid o împlinire financiară. Acum mă interesează să prind un eventual contract în Occident, poate la o formație de Champions League. M-ar încânta Spania sau Italia.

(n.r. – Claudiu Keșeru) Mi-a împărtășit din experiențele lui, iar asta mă ajută la dezvoltarea mea. Mi-a dat sfaturi și pentru viața extrasportivă, mi-a sugerat să fiu foarte atent și la pregătirea fizică”, a declarat David Miculescu, potrivit playsport.ro.

Reclamă

Ce a spus patronul FCSB despre transferul ”perlei” Miculescu la FCSB  

Gigi Becali renunţă momentan la transferul lui David Miculescu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a oferit 500.000 pentru atacantul de la UTA, la începutul anului, dar a fost refuzat de arădeni.

Chiar dacă şi-a prelungit contractul cu noua echipă a lui Ilie Poenaru, Miculescu a dat semne că şi-ar dori o mutare la echipa din Berceni. Totuşi, Gigi Becali anunţă că nu va face niciun transfer de marcă în această vară, astfel că mutarea va fi amânată.

„Când am vrut eu să îl transfer pe Miculescu și le-am și făcut o ofertă nu a vrut el, dar acum am aflat că el ar cam vrea să vină la noi, deși băiatul și-a prelungit contractul cu UTA. Eu nu zic că nu îmi place Miculescu și că nu îl vreau, dar e o mare problemă.

Reclamă 4 / 0/3

Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el, nu că aș avea ceva cu băiatul, însă nu mai vreau eu să bag bani în transferuri în perioada asta. Eu sunt conștient că dacă vreau un jucător bun, ăsta te costă, dar mi-am făcut eu unele calcule, iar în perioada asta nu vreau să bag bani în transferuri de jucători.

În altă perioadă, după ce o să mă hotărăsc eu, să fiți convinși că o să ofer bani și pentru aducerea lui Miculescu la noi. E un foarte atacant bun și îmi place că e și tânăr. El rămâne în atenția mea”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali își poate lua gândul de la transferul lui David Miculescu
  • Ce sfat i-a dat Claudiu Keșeru ”perlei” de la UTA Arad

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și