Închide meniul

Dorit de Gigi Becali la FCSB, David Miculescu e „blocat” la UTA Arad. Anunţul lui Ilie Poenaru

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2022, 20:46

Dorit de Gigi Becali la FCSB, David Miculescu e „blocat la UTA Arad. Anunţul lui Ilie Poenaru

Cum a ajuns Gigi Becali să plătească 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu

David Miculescu pleacă de la UTA şi va juca la FCSB / Ciprian Petcut/SPORT PICTURES

Dorit de Gigi Becali la FCSB, David Miculescu (21 ani) e „blocat” la UTA Arad. Ilie Poenaru, antrenorul „Bătrânei Doamne”, a transmis conducerii ca niciun jucător să nu plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaționalul de 21 de ani îşi dorea să ajungă într-un campionat puternic din Europa. Recent, Miculescu s-a aflat pe radarul lui Sassuolo, Orlando City și FC Charlotte, dar nu s-a simțit pregătit să facă pasul în străinătate. În cele din urmă, tânărul atacant a decis să rămână la UTA, după ce s-a consultat cu familia și agentul său.

Dorit de Gigi Becali la FCSB, David Miculescu e „blocat” la UTA Arad

„Nu am nicio emoție în privința lui Miculescu. Nu este nimic adevărat. Miculescu nu va pleca, mai ales pe suma vehiculată. Când va veni o sumă corectă, apoi poate că vom intra în discuții. Dar nu se pune problema în acest moment. Nu știu dacă Rapid a făcut vreo ofertă.

Eu am vorbit cu domnul Meszar, care m-a liniștit și mi-a zis că nu se pune problema. Mai ales că i-am cerut să nu plece niciun jucător, pentru că vedem cât de greu găsim jucători de calitate. Am nevoie de nucleul care a fost înainte pentru a face performanță. Vrem să fim în primele echipe ale campionatului”, a declarat Ilie Poenaru, potrivit digisport.ro.

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui David Miculescu la FCSB

Gigi Becali renunţă momentan la transferul lui David Miculescu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a oferit 500.000 pentru atacantul de la UTA, la începutul anului, dar a fost refuzat de arădeni.

Reclamă

Chiar dacă şi-a prelungit contractul cu noua echipă a lui Ilie Poenaru, Miculescu a dat semne că şi-ar dori o mutare la echipa din Berceni. Totuşi, Gigi Becali anunţă că nu va face niciun transfer de marcă în această vară, astfel că mutarea va fi amânată.

„Când am vrut eu să îl transfer pe Miculescu și le-am și făcut o ofertă nu a vrut el, dar acum am aflat că el ar cam vrea să vină la noi, deși băiatul și-a prelungit contractul cu UTA. Eu nu zic că nu îmi place Miculescu și că nu îl vreau, dar e o mare problemă.

Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el, nu că aș avea ceva cu băiatul, însă nu mai vreau eu să bag bani în transferuri în perioada asta. Eu sunt conștient că dacă vreau un jucător bun, ăsta te costă, dar mi-am făcut eu unele calcule, iar în perioada asta nu vreau să bag bani în transferuri de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

În altă perioadă, după ce o să mă hotărăsc eu, să fiți convinși că o să ofer bani și pentru aducerea lui Miculescu la noi. E un foarte atacant bun și îmi place că e și tânăr. El rămâne în atenția mea”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și